نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorناظریان, سارهfa_IR
dc.contributor.authorقلی پور, حسناfa_IR
dc.contributor.authorجعفریان, حجت الهfa_IR
dc.contributor.authorاسماعیلی, عباسfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:04:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:04:47Z
dc.date.available1399-07-09T12:04:47Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:04:47Z
dc.date.issued2013-11-22en_US
dc.date.issued1392-09-01fa_IR
dc.date.submitted2017-05-02en_US
dc.date.submitted1396-02-12fa_IR
dc.identifier.citationناظریان, ساره, قلی پور, حسنا, جعفریان, حجت اله, اسماعیلی, عباس. (1392). تأثیر تغذیه‌ای پودر سیر بر شاخص‌های هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso). مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 1(0), 69-78.fa_IR
dc.identifier.issn2476-5449
dc.identifier.issn2645-5722
dc.identifier.urihttp://basj.baboliau.ac.ir/article_529845.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/414898
dc.description.abstractویژگی‌های خون‌شناسی ماهیان یکی از مهمترین شواهد مراحل فیزیولوژیک آنها و منعکس‌کننده ارتباط خصوصیات اکوسیستم آبی و سلامتی آنها می‌باشد، به همین دلیل داشتن دامنه طبیعی پارامترهای خونی یک ماهی می‌تواند به عنوان یک شاخص زیستی مورد استفاده قرار گیرد. تعداد 90 عدد فیل‌ماهی با متوسط وزنی 82/20 ± 15/1 کیلوگرم در مرکز تکثیر و پرورش و بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری و گرم‌آبی شهید رجایی به مدت 60 روز نگه داری شدند. ماهیان به مدت 60 روز با جیره حاوی سیر(10 گرم پودر سیر به ازای یک کیلوگرم جیره غذایی) مورد تغذیه قرار گرفتند. عملیات خون‌گیری بعد از بیهوش‌نمودن ماهیان با استفاده از گل میخک و از طریق سیاهرگ دمی و پشت باله مخرجی صورت گرفت. بلافاصله بعد از خون‌گیری با استفاده از سرنگ 2سی-سی خون در میکروتیوب هپارینه ریخته شد و آزمایشات خون‌شناسی در آزمایشگاه انجام گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد، میزان هموگلوبین و تعداد کل گلبول قرمز در تیمار سیر بالاتر از تیمار شاهد بود ولی غلظت هموگلوبین در بین دو تیمار سیر و شاهد تفاوت معنی داری از خود نشان نداد(05/0 p>). درصد هماتوکریت و تعداد گلبول سفید تفاوت معنی‌داری در بین دو گروه سیر و شاهد داشت(05/0 p). یافته‌های حاصل از این تحقیق اضافه نمودن10 گرم عصاره سیر به یک کیلوگرم غذای فیل ماهی را به عنوان سطح مناسب این ماده جهت بهبود شاخص ایمنی سلولی پیشنهاد میکند.fa_IR
dc.format.extent193
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University, Bablol Branchen_US
dc.relation.ispartofمجله علوم تکثیر و ابزی پروریfa_IR
dc.relation.ispartofBreeding and Aquaculture Sciences Journalen_US
dc.titleتأثیر تغذیه‌ای پودر سیر بر شاخص‌های هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentگنبد کاووسfa_IR
dc.contributor.departmentگنبد کاووسfa_IR
dc.contributor.departmentتهرانfa_IR
dc.contributor.departmentتهرانfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue0
dc.citation.spage69
dc.citation.epage78


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد