نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدرجانی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, مهساfa_IR
dc.contributor.authorشمسایی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorعبداله تبار, یاسرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:04:43Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:04:43Z
dc.date.available1399-07-09T12:04:43Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:04:43Z
dc.date.issued2014-05-22en_US
dc.date.issued1393-03-01fa_IR
dc.date.submitted2017-05-02en_US
dc.date.submitted1396-02-12fa_IR
dc.identifier.citationدرجانی, محمد, محمدی, مهسا, شمسایی, مهدی, عبداله تبار, یاسر. (1393). بررسی اثرات غذای زنده و تجاری بر روی رشد و بقاء لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmotrutta caspius). مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 2(2), 23-34.fa_IR
dc.identifier.issn2476-5449
dc.identifier.issn2645-5722
dc.identifier.urihttp://basj.baboliau.ac.ir/article_529825.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/414878
dc.description.abstractطی پژوهشی 30 روزه اثرات غذای زنده و تجاری پلت بر روی رشد و بقاء لارو ماهی آزاد دریای خزر و در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار غذایی و 3 تکرار بررسی گردید. تعداد لاروهای مورد استفاده در این آزمایش 120 عدد بود که تغییرات وزن، طول، نرخ رشد ویژه، درصد افزایش وزن روزانه و نرخ بقا آنها مورد مطالعه قرار گرفتند. میانگین وزن و طول اولیه لاروها به ترتیب 13±90 میلی گرم و 5/1±23 میلی متر بود. تیمارهای ششگانه غذایی شامل تیمار(1): ناپلیوس آرتمیا تازه تخم‌گشایی شده و گاماروس تازه آسیاب شده هر کدام به نسبت 50 درصد. تیمار(2): ناپلیوس آرتمیا تازه تخم‌گشایی شده و غذای تجاری پلت هر یک به نسبت 50 درصد. تیمار(3): گاماروس تازه آسیاب شده و غذای تجاری پلت هر کدام به نسبت50 درصد. تیمار(4): غذای تجاری پلت(100درصد) تیمار شاهد. تیمار(5): ناپلیوس آرتمیا تازه تخم‌گشایی شده(100درصد). تیمار(6): گاماروس تازه آسیاب شده(100درصد) بود. نتایج تجزیه واریانس فاکتورهای مورد بررسی در لاروها مبین آن بود که در پایان روز سی ام، رشد و بقای لاروها در تیمار3 نسبت به لاروها در تیمار 4 (شاهد) تفاوت معنی‌داری را نشان نداد(05/0P). از تیمارهای مورد بررسی، لاروهای تیمار 5 نسبت به سایر تیمارها بهترین رشد و بقا را داشت (05/>0P).fa_IR
dc.format.extent271
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University, Bablol Branchen_US
dc.relation.ispartofمجله علوم تکثیر و ابزی پروریfa_IR
dc.relation.ispartofBreeding and Aquaculture Sciences Journalen_US
dc.titleبررسی اثرات غذای زنده و تجاری بر روی رشد و بقاء لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmotrutta caspius)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentعلوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentواحد تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentواحد تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentواحد تهرانfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue2
dc.citation.spage23
dc.citation.epage34


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد