| dc.contributor.author | درجانی, محمد | fa_IR | 
| dc.contributor.author | محمدی, مهسا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | شمسایی, مهدی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | عبداله تبار, یاسر | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:04:43Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:04:43Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T12:04:43Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T12:04:43Z |  | 
| dc.date.issued | 2014-05-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1393-03-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2017-05-02 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1396-02-12 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | درجانی, محمد, محمدی, مهسا, شمسایی, مهدی, عبداله تبار, یاسر. (1393). بررسی اثرات غذای زنده و تجاری بر روی رشد و بقاء لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmotrutta caspius). مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 2(2), 23-34. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2476-5449 |  | 
| dc.identifier.issn | 2645-5722 |  | 
| dc.identifier.uri | http://basj.baboliau.ac.ir/article_529825.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/414878 |  | 
| dc.description.abstract | طی پژوهشی 30 روزه اثرات غذای زنده و تجاری پلت بر روی رشد و بقاء لارو ماهی آزاد دریای خزر و در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار غذایی و 3 تکرار بررسی گردید. تعداد لاروهای مورد استفاده در این آزمایش 120 عدد بود که تغییرات وزن، طول، نرخ رشد ویژه، درصد افزایش وزن روزانه و نرخ بقا آنها مورد مطالعه قرار گرفتند. میانگین وزن و طول اولیه لاروها به ترتیب 13±90 میلی گرم و 5/1±23 میلی متر بود. تیمارهای ششگانه غذایی شامل تیمار(1): ناپلیوس آرتمیا تازه تخمگشایی شده و گاماروس تازه آسیاب شده هر کدام به نسبت 50 درصد. تیمار(2): ناپلیوس آرتمیا تازه تخمگشایی شده و غذای تجاری پلت هر یک به نسبت 50 درصد. تیمار(3): گاماروس تازه آسیاب شده و غذای تجاری پلت هر کدام به نسبت50 درصد. تیمار(4): غذای تجاری پلت(100درصد) تیمار شاهد. تیمار(5): ناپلیوس آرتمیا تازه تخمگشایی شده(100درصد). تیمار(6): گاماروس تازه آسیاب شده(100درصد) بود. نتایج تجزیه واریانس فاکتورهای مورد بررسی در لاروها مبین آن بود که در پایان روز سی ام، رشد و بقای لاروها در تیمار3 نسبت به لاروها در تیمار  4 (شاهد) تفاوت معنیداری را نشان نداد(05/0P). از  تیمارهای مورد بررسی، لاروهای تیمار 5 نسبت به سایر تیمارها بهترین رشد و بقا را داشت (05/>0P). | fa_IR | 
| dc.format.extent | 271 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل | fa_IR | 
| dc.publisher | Islamic Azad University, Bablol Branch | en_US | 
| dc.relation.ispartof | مجله علوم تکثیر و ابزی پروری | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Breeding and Aquaculture Sciences Journal | en_US | 
| dc.title | بررسی اثرات غذای زنده و تجاری بر روی رشد و بقاء لارو ماهی آزاد دریای خزر (Salmotrutta caspius) | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.contributor.department | علوم و تحقیقات تهران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | واحد تهران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | واحد تهران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | واحد تهران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 2 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 23 |  | 
| dc.citation.epage | 34 |  |