نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجعفری‌برزانی, عبدالهfa_IR
dc.contributor.authorعبدوسی, وحیدfa_IR
dc.contributor.authorلادن مقدم, علیرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:01:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:01:01Z
dc.date.available1399-07-09T12:01:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:01:01Z
dc.date.issued2020-02-20en_US
dc.date.issued1398-12-01fa_IR
dc.date.submitted2019-12-29en_US
dc.date.submitted1398-10-08fa_IR
dc.identifier.citationجعفری‌برزانی, عبداله, عبدوسی, وحید, لادن مقدم, علیرضا. (1398). بررسی اثر عصاره جلبک دریایی Ecklonia maxima بر خصوصیات کمی، کیفی و عمر پس از براشت گل لیلیوم(Lilium spp.) رقم Brunello. فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران, 14(4), 29-35.fa_IR
dc.identifier.issn1735-5028
dc.identifier.urihttp://biology.journals.iau-garmsar.ac.ir/article_672724.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/413619
dc.description.abstractتحقیق حاضر جهت بررسی اثر عصاره جلبک دریایی Ecklonia maxima بر خصوصیات کمی، کیفی و عمر پس از براشت گل لیلیوم(Lilium spp.) رقم Brunello، به صورت طرح آماری کاملاً تصادفی با ۵ تیمار، ۳ تکرار و هر تکرار حاوی ۵ شاخه گل، در مجموع ۷۵ شاخه گل بریده لیلیوم اجرا شد. تیمارها شامل محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی با غلظت ۲، ۴، ۶ و ۸ میلی‌گرم در لیتر و آب مقطر بعنوان تیمار شاهد بود. صفات مورد ارزیابی شامل تعداد غنچه، تعداد گل، طول غنچه، طول ساقه، قطر ساقه، تعداد برگ، ازت، پتاسیم، فسفر، آهن، کلسیم، منیزیم و عمر پس از برداشت گل‌ها بود. نتایج نشان داد که تیمار محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی ۸ میلی‌گرم در لیتر بیشترین تأثیر را بهبود صفات مورد ارزیابی مانند تعداد غنچه، طول غنچه، طول ساقه، قطر ساقه، تعداد برگ، میزان ازت، پتاسیم، آهن، منیزیم برگ و عمر پس از برداشت گل‌ها داشت و تیمار محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی ۶ میلی‌گرم در لیتر بیشترین تأثیر را بهبود صفاتی مانند میزان فسفر و کلسیم برگ داشت. تعداد گل نیز در سه غلظت ۴، ۶ و ۸ میلی‌گرم در لیتر بیشترین بود. بیشترین عمر پس از برداشت گل‌ها با 0/16 روز در محلول‌پاشی عصاره جلبک دریایی ۸ میلی‌گرم در لیتر و کمترین با 3/5 روز در تیمار شاهد بود.fa_IR
dc.format.extent309
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسارfa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه گیاه و زیست فناوری ایرانfa_IR
dc.subjectعصارهfa_IR
dc.subjectجلبک دریاییfa_IR
dc.subjectلیلیومfa_IR
dc.subjectعمر پس از برداشتfa_IR
dc.titleبررسی اثر عصاره جلبک دریایی Ecklonia maxima بر خصوصیات کمی، کیفی و عمر پس از براشت گل لیلیوم(Lilium spp.) رقم Brunellofa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.department1- کارشناسی‌ارشد، گروه علوم باغبانی، واحد گرمسار، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمسار، ایران،fa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم باغبانی ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ، واحد علوم تحقیقات ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، واحد گرمسار، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمسار، ایرانfa_IR
dc.citation.volume14
dc.citation.issue4
dc.citation.spage29
dc.citation.epage35


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد