نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorامیری, افشینfa_IR
dc.contributor.authorعباسی دزفولی, عبدالکریمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T11:47:16Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T11:47:16Z
dc.date.available1399-07-09T11:47:16Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T11:47:16Z
dc.date.issued2017-05-22en_US
dc.date.issued1396-03-01fa_IR
dc.date.submitted2017-02-23en_US
dc.date.submitted1395-12-05fa_IR
dc.identifier.citationامیری, افشین, عباسی دزفولی, عبدالکریم. (1396). بررسی تأثیراستفاده پودر پوسته تخم‌مرغ درخواص بتن تر و سخت شده. آنالیز سازه - زلزله, 14(1), 1-8.fa_IR
dc.identifier.issn2345-6310
dc.identifier.issn2476-4280
dc.identifier.urihttp://civil-strj.iau-maragheh.ac.ir/article_535871.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/409080
dc.description.abstractامروزه در اکثر نقاط دنیا تحول عظیمی در تکنولوژی بتن برای دستیابی به بتنهای با مقاومت بالا پدید آمده‌است. کاربرد پوزولانها و افزودنیها در بتن برای دستیابی به بتنهای با مقاومت بالا و با دوام، چند سال است که در صنعت بتن جا باز نموده است. ریزی نسبی بسیار زیاد پوزولان‌ها و ایجاد واکنش با هیدروکسید کلسیم موجود در سیمان، این ماده سبب کاهش تخلخل و نفوذپذیری و افزایش دوام و مقاومت در بتنها شده است. در این تحقیق نقش پودر پوسته تخم‌مرغ  و تأثیر آن بر خواص مکانیکی و پایایی بتن و رسیدن به درصد بهینه استفاده ازپوسته تخم‌مرغ جهت کسب مقاومت بالا و دوام مناسب مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق تستهای آزمایشگاهی که شامل  بررسی درصد جذب آب، وزن مخصوص بتن، تست مقاومت الکتریکی (که نشان‌دهنده‌ی میزان خوردگی و نفوذپذیریست) و تست مقاومت فشاری بر روی نمونه‌هایی با 0،10 و 20 درصد وزنی پوسته تخم‌مرغ جایگزین سیمان در شرایط سنی 3، 7 و 28 روزه بر روی نمونه 15*15*15 سانتیمتری ساخته شده صورت پذیرفته است. نتایج بدست آمده آزمایشات نسبت به بتن شاهد نشانگر آن بوده که افزودن 10 درصد پودر پوسته تخم‌مرغ جایگزین سیمان، با کاهش 12 درصدی اسلامپ، افزایش 1 درصدی مقاومت فشاری، کاهش 21 درصدی جذب آب ، افزایش 2 درصدی وزن مخصوص بتن و افزایش 90 درصدی مقاومت الکتریکی بتن گردیده و همچنین با افزودن 20 درصد پوسته تخم‌مرغ جایگزین سیمان، با کاهش 24 درصدی اسلامپ، کاهش 17 درصدی مقاومت فشاری، افزایش 4 درصدی جذب آب ، افزایش 1 درصدی وزن مخصوص بتن وافزایش 90 درصدی مقاومت الکتریکی بتن گردیده است.از نتایج این تحقیق می‌توان عنوان کرد که استفاده از پوسته تخم‌مرغ جایگزین نسبت مناسبی از سیمان، از نظر کیفی وحفظ محیط زیست باشد<strong>.</strong>fa_IR
dc.format.extent1544
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغهfa_IR
dc.relation.ispartofآنالیز سازه - زلزلهfa_IR
dc.subjectمقاومت فشاریfa_IR
dc.subjectپودر پوسته تخم‌مرغfa_IR
dc.subjectدرصد جذب آبfa_IR
dc.subjectوزن مخصوص بتنfa_IR
dc.subjectمقاومت الکتریکی بتنfa_IR
dc.titleبررسی تأثیراستفاده پودر پوسته تخم‌مرغ درخواص بتن تر و سخت شدهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهوازfa_IR
dc.contributor.departmentهیات علمی واحد اهوازfa_IR
dc.citation.volume14
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage8


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد