| dc.contributor.author | درخشان, فرشته | fa_IR | 
| dc.contributor.author | گلکاری, صابر | fa_IR | 
| dc.contributor.author | صادق زاده, بهزاد | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T11:29:13Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T11:29:13Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T11:29:13Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T11:29:13Z |  | 
| dc.date.issued | 2017-09-23 | en_US | 
| dc.date.issued | 1396-07-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2017-06-03 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1396-03-13 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | درخشان, فرشته, گلکاری, صابر, صادق زاده, بهزاد. (1396). ارزیابی تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین وزن مولکولی بالا با روش SDS-PAGE در ارقام و لاینهای امید بخش گندم دیم. تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک, 1(2), 222-233. doi: 10.22034/csrar.01.02.08 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2423-611X |  | 
| dc.identifier.issn | 2588-4603 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22034/csrar.01.02.08 |  | 
| dc.identifier.uri | http://cropscience.uoz.ac.ir/article_101734.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/403070 |  | 
| dc.description.abstract | به منظورارزیابی تنوع آللی زیرواحدهای گلوتنین در تخمین کیفیت نانوایی در  ارقام و لاین های امید بخش گندم نان دیم، 29 ژنوتیپ گندم دیم، با روش SDS-PAGE مورد مطالعه قرار گرفتند. بر اساس الگوی باندی پروتئینهای گلوتنین در جایگاه ژنیGlu-A1، ژنوتیپ های Rasad ،Karim ،Sabalan ،Ohadi ، 3 ،4، 5، 8، 9، 10، 11، 14، 17، 19، 21، 22، 23و 24 آلل 1، در ژنوتیپهای 6، 7، 12، 13، 16، 20، Homa  و Rijaw  آلل *2 همچنین در ژنوتیپهای 16، 18 و Azar2 آلل نول مشاهده شد. در جایگاه GLU-B1  ژنوتیپهای Ohadi ،Rijaw ، 5، 9، 13، 16، و 21 آلل 9+7، در ژنوتیپهای Azar2 ،Homa ،Karim ،Rasad ، 7، 8، 10، 12، 19، 20، 21 آلل 8+7، در ژنوتیپهای Sabalan، 3، 4، 6، 11، 18و24 آلل 18+17 و در ژنوتیپهای، 14، 15، 17 و 23 آلل 16+13 شناسایی شد. در جایگاه  GLU-D1 ژنوتیپهای Ohadi ،Rijaw ، Karim ، 5، 9، 11، 13، 14، 15، 22 و 23 آلل 10+5 و در ژنوتیپهای Azar2 ،Sabalan ،Rasad ، 3، 4، 6، 7، 8، 10، 12، 16، 17، 18، 19، 20، 21 و24 آلل 12+2 مشاهده شد. همبستگی بین صفت درصد پروتئین دانه با عدد زلنی مثبت و معنی دار و همبستگی درصد پروتئین دانه با میزان نشاسته منفی و معنی داری  بود. براساس تجزیه به عامل ها دو عامل اول 8/72 درصد تغییرات را توجیه کردند. بر اساس نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام، ارتباط بین آلل نول و سختی دانه و همچنین ارتباط بین آلل 9+7 و صفت عدد زلنی معنی دار بود.<br /><br /><br /> | fa_IR | 
| dc.format.extent | 737 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه زابل | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Zabol | en_US | 
| dc.relation.ispartof | تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Crop Science Research in Arid Regions | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22034/csrar.01.02.08 |  | 
| dc.subject | کیفیت آرد گندم | fa_IR | 
| dc.subject | گلوتنین | fa_IR | 
| dc.subject | HMW-GS | fa_IR | 
| dc.subject | SDS-PAGE | fa_IR | 
| dc.title | ارزیابی تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین وزن مولکولی بالا با روش SDS-PAGE در ارقام و لاینهای امید بخش گندم دیم | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، مراغه، ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مراغه، ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مراغه، ایران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 1 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 222 |  | 
| dc.citation.epage | 233 |  |