نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدرخشان, فرشتهfa_IR
dc.contributor.authorگلکاری, صابرfa_IR
dc.contributor.authorصادق‌ زاده, بهزادfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T11:29:13Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T11:29:13Z
dc.date.available1399-07-09T11:29:13Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T11:29:13Z
dc.date.issued2017-09-23en_US
dc.date.issued1396-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-03en_US
dc.date.submitted1396-03-13fa_IR
dc.identifier.citationدرخشان, فرشته, گلکاری, صابر, صادق‌ زاده, بهزاد. (1396). ارزیابی تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین وزن مولکولی بالا با روش SDS-PAGE در ارقام و لاین‌های امید بخش گندم دیم. تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک, 1(2), 222-233. doi: 10.22034/csrar.01.02.08fa_IR
dc.identifier.issn2423-611X
dc.identifier.issn2588-4603
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22034/csrar.01.02.08
dc.identifier.urihttp://cropscience.uoz.ac.ir/article_101734.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/403070
dc.description.abstractبه منظورارزیابی تنوع آللی زیرواحدهای گلوتنین در تخمین کیفیت نانوایی در  ارقام و لاین های امید بخش گندم نان دیم، 29 ژنوتیپ گندم دیم، با روش SDS-PAGE مورد مطالعه قرار گرفتند. بر اساس الگوی باندی پروتئین‌های گلوتنین در جایگاه ژنیGlu-A1، ژنوتیپ های Rasad ،Karim ،Sabalan ،Ohadi ، 3 ،4، 5، 8، 9، 10، 11، 14، 17، 19، 21، 22، 23و 24 آلل 1، در ژنوتیپ‌های 6، 7، 12، 13، 16، 20، Homa  و Rijaw  آلل *2 همچنین در ژنوتیپ‌های 16، 18 و Azar2 آلل نول مشاهده شد. در جایگاه GLU-B1  ژنوتیپ‌های Ohadi ،Rijaw ، 5، 9، 13، 16، و 21 آلل 9+7، در ژنوتیپ‌های Azar2 ،Homa ،Karim ،Rasad ، 7، 8، 10، 12، 19، 20، 21 آلل 8+7، در ژنوتیپ‌های Sabalan، 3، 4، 6، 11، 18و24 آلل 18+17 و در ژنوتیپهای، 14، 15، 17 و 23 آلل 16+13 شناسایی شد. در جایگاه  GLU-D1 ژنوتیپ‌های Ohadi ،Rijaw ، Karim ، 5، 9، 11، 13، 14، 15، 22 و 23 آلل 10+5 و در ژنوتیپ‌های Azar2 ،Sabalan ،Rasad ، 3، 4، 6، 7، 8، 10، 12، 16، 17، 18، 19، 20، 21 و24 آلل 12+2 مشاهده شد. همبستگی بین صفت درصد پروتئین دانه با عدد زلنی مثبت و معنی دار و همبستگی درصد پروتئین دانه با میزان نشاسته منفی و معنی داری  بود. براساس تجزیه به عامل ها دو عامل اول 8/72 درصد تغییرات را توجیه کردند. بر اساس نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام، ارتباط بین آلل نول و سختی دانه و همچنین ارتباط بین آلل 9+7 و صفت عدد زلنی معنی دار بود.<br /><br /><br />fa_IR
dc.format.extent737
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه زابلfa_IR
dc.publisherUniversity of Zabolen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات علوم زراعی در مناطق خشکfa_IR
dc.relation.ispartofCrop Science Research in Arid Regionsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22034/csrar.01.02.08
dc.subjectکیفیت آرد گندمfa_IR
dc.subjectگلوتنینfa_IR
dc.subjectHMW-GSfa_IR
dc.subjectSDS-PAGEfa_IR
dc.titleارزیابی تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین وزن مولکولی بالا با روش SDS-PAGE در ارقام و لاین‌های امید بخش گندم دیمfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، مراغه، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مراغه، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مراغه، ایرانfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue2
dc.citation.spage222
dc.citation.epage233


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد