دوره 5, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
بررسی فونستیک زیرخانواده Syrphinae (Dip: Syrphidae) در نیمه جنوبی استان اردبیل (دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2017-02-19)مگسهای گل (Syrphidae) یکی از بزرگترین و مهمترین خانواده راسته دوبالان (Diptera) بوده و افراد این خانواده در فرم بالغ از شهد و گرده گلها تغذیه مینمایند. لارو اغلب گونهها شکارگر شتهها بوده و نقش مهمی در کنترل بیولوژیک ...
 
- 
تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لایزین بر رشد، ترکیب بدن، راندمان غذایی ماهی سفیدک سیستان (دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2017-02-19)این بررسی به منظور تعیین تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لایزین بر رشد، ترکیب بدن، راندمان غذایی ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) انجام شد. برای این منظور تعداد 150 قطعه ماهی با میانگین وزنی 28/0±51/22 ...
 
- 
اثر محلولهای فعالکننده اسپرم بر کارآیی تکثیر مصنوعی ماهیان گطان (Luciobarbus xanthopterus) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) (دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2017-02-19)ماهی گطان از ماهیان بومی خوزستان بوده که تاکنون مطالعات زیادی روی تکثیر آن صورت نگرفته است. لذا در این تحقیق، نقش محلولهای فعالکننده نمکی روی کیفیت اسپرم و قابلیت لقاحی آن در مقایسه با ماهی کپور علفخوار مورد ارزیابی قرار ...
 
- 
اثر سطوح مختلف لاکتوباسلوس اسیدوفیلوس (Lactobacillus acidophilus) بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و جمعیت باکتریایی روده ماهی گوپی (Poecilia reticulate) (دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2017-02-19)این مطالعه با هدف ارزیابی تاثیر سطوح مختلف باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobacillus acidophilus) به عنوان مکمل غذایی بر میزان رشد، بازماندگی، فراسنجههای خونی و فلور باکتریای روده ماهی گوپی ...
 
- 
اثر حفاظتی بوریک اسید و بتا مرکاپتو اتانول بر روی مهار شدن آنزیم اورهآز در برابر پراکسید هیدروژن (دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2017-02-19)آنزیم اورهآز جزء خانواده آمیدو هیدرولازها (EC: 5. 1. 5. 3) میباشد که توسط گیاه لوبیای جک تولید می شود و این ارگانیسم را قادر میسازد که اوره را هیدرولیز و ایجاد آمونیاک و دی اکسید کربن نماید. مطالعات سینتیکی این آنزیم ...
 
- 
مطالعه امکان تولید پروتئین تکیاخته با استفاده از مخمرهای Saccharomyces cerevisiae و Saccharomyces carlsbergensis از آب ماهی تغلیظشده (stick water) از کارخانجات آرد ماهی کیلکا در استان مازندران (دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2017-02-19)امروزه با توجه به رشد سریع جمعیت، محققان در جستجوی منابع ارزان قیمت پروتئین میباشند. یکی از این منابع، پروتئین تک یاخته است.. این تحقیق به مطالعه فرایند تولید پروتئین تک یاخته با استفاده از مخمرهای Saccharomyces ...
 
- 
اثر گاماروس دریای خزر بر پارامترهای رشد، بازماندگی و فراسنجه های بیوشیمیایی سرمی در بچه ماهی آکواریومی جوئل (Hemichromis bimaculatus) (دانشگاه پیام نورPayame Noor University, 2017-02-19)این مطالعه به منظور بررسی جایگزینی گاماروس با غذای مصنوعی و اثر آن بر رشد، بازماندگی و فراسنجههای بیوشیمیایی سرمی بچهماهی آکواریومی جوئل (Hemichromis bimaculatus) انجام شد. در این بررسی 270 قطعه بچهماهی ...
 



