نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرزاقی, علیfa_IR
dc.contributor.authorولی زاده, رضاfa_IR
dc.contributor.authorناصریان, عباسعلیfa_IR
dc.contributor.authorدانش مسگران, محسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:32:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:32:11Z
dc.date.available1399-07-09T10:32:11Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:32:11Z
dc.date.issued2015-05-22en_US
dc.date.issued1394-03-01fa_IR
dc.date.submitted2015-02-22en_US
dc.date.submitted1393-12-03fa_IR
dc.identifier.citationرزاقی, علی, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی, دانش مسگران, محسن. (1394). اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری. نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان, 3(1), 123-143.fa_IR
dc.identifier.issn23454253
dc.identifier.issn23454261
dc.identifier.urihttp://ejrr.gau.ac.ir/article_2409.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383593
dc.description.abstractمطالعه حاضر برای بررسی اثر افزودن ساکارز به جیره با یا بدون دانه آفتابگردان آسیاب شده بر تخمیر شکمبه و متابولیتهای خونی و عملکرد گاوهای اوایل شیردهی انجام شد. هشت رأس گاو هلشتاین به صورت آزمایش فاکتوریل 2×2 در قالب طرح مربع لاتین 4×4 تکرار شده به جیره‌های آزمایشی شامل 1) جیره با قند پایین (بدون ساکارز یا دانه آفتابگردان)، 2) جیره با قند پایین و 8 درصد دانه آفتابگردان، 3) جیره با قند بالا حاوی 4 درصد ماده خشک ساکارز و 4) جیره با قند بالا حاوی ساکارز با دانه آفتابگردان اختصاص داده شدند. ساکارز و دانه آفتابگردان جایگزین دانه ذرت شد. مصرف ماده خشک، تولید شیر و درصد پروتئین، لاکتوز و مواد جامد بدون چربی شیر تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. افزودن ساکارز به جیره موجب افزایش غلظت چربی شیر و تولید شیر با 4 درصد چربی شد. هر چند که جیره های آزمایشی اثر معنی داری بر غلظت های نیتروژن آمونیاکی، کل اسیدهای چرب فرار، پروپیونات، بوتیرات، والرات و ایزووالرات نداشت، pH ، استات شکمبه و نسبت استات به پروپیونات با مصرف ساکارز افزایش معنی داری نشان داد. استفاده از 8 درصد دانه آفتابگردان در جیره افزایش غلظت تری گلیسرید و کلسترول پلاسما را در مقایسه با جیره های فاقد دانه روغنی بدنبال داشت. پژوهش حاضر نشان داد که جایگزینی دانه ذرت با ساکارز ممکن است غلظت چربی شیر و تولید شیر با 4 درصد چربی را افزایش داده و الگوی تخمیر شکمبه را در گاوهای شیری تغییر دهد.fa_IR
dc.format.extent718
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگانfa_IR
dc.subjectساکارزfa_IR
dc.subjectدانه آفتابگردانfa_IR
dc.subjectچربی شیرfa_IR
dc.subjectگاو شیریfa_IR
dc.subjectتغذیه دامfa_IR
dc.titleاثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.citation.volume3
dc.citation.issue1
dc.citation.spage123
dc.citation.epage143


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد