نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدهقان بنادکی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorجولازاده, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorرضایزدی, کامرانfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:32:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:32:02Z
dc.date.available1399-07-09T10:32:02Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:32:02Z
dc.date.issued2014-03-21en_US
dc.date.issued1393-01-01fa_IR
dc.date.submitted2013-11-10en_US
dc.date.submitted1392-08-19fa_IR
dc.identifier.citationدهقان بنادکی, مهدی, جولازاده, علیرضا, رضایزدی, کامران. (1393). مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین. نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان, 2(1), 1-16.fa_IR
dc.identifier.issn23454253
dc.identifier.issn23454261
dc.identifier.urihttp://ejrr.gau.ac.ir/article_1771.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383544
dc.description.abstractاین پژوهش به منظور مطالعه تاثیر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین انجام شد. جهت انجام این تحقیق، 28 راس گوساله نر هلشتاین با میانگین وزنی 63 ± 256 کیلوگرم و میانگین سنی 7 ماه، به جیره آزمایشی اختصاص داده شد. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 7 تکرار به مدت 94 روز انجام شد. اقلام جیره¬ پایه برای تیمارهای آزمایشی یکسان بود، بجز کنجاله سویا که در سطوح صفر، 5، 10 و 15 درصد (فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته) جداگانه به جیره¬ی پایه افزوده ¬شد.در پایان آزمایش گوساله¬ها کشتار شدند و خصوصیات لاشه آنها مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده تفاوت معنی داری بین جیره¬ها از لحاظ ماده خشک مصرفی مشاهده نشد. تفاوت معنی¬داری بین ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه گوساله¬های تغذیه شده با جیره¬های مختلف مشاهده شد (05/0>P) بطوری که ضریب تبدیل غذایی در تیمار چهار(سطح 15 درصد تانن پوسته پسته در فرآوری کنجاله سویا) بطور معنی داری (05/0>P) بهتر از تیمار شاهد بود. تفاوت معنی داری بین خصوصیات لاشه در گوساله¬های تغذیه شده با جیره¬های مختلف مشاهده نشد. نتایج این پژوهش نشان داد که فرآوری کنجاله سویا با تانن استخراج شده از پوسته پسته، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراکی را در گوساله ها بهبود داد ولی تاثیری بر خصوصیات لاشه گوساله ها نداشت.fa_IR
dc.format.extent421
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگانfa_IR
dc.subjectگوساله نر هلشتاینfa_IR
dc.subjectتانن پوسته پستهfa_IR
dc.subjectکنجاله سویاfa_IR
dc.subjectخصوصیات لاشهfa_IR
dc.subjectتغذیه دامfa_IR
dc.titleمطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی - پردیس کشاورزی و منابع طبیعی- دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی- پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage16


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد