نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorوحدت منش, وحیدهfa_IR
dc.contributor.authorعلیپور, داریوشfa_IR
dc.contributor.authorعلیخانی, محمد یوسفfa_IR
dc.contributor.authorعلی عربی, حسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:32:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:32:01Z
dc.date.available1399-07-09T10:32:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:32:01Z
dc.date.issued2014-02-20en_US
dc.date.issued1392-12-01fa_IR
dc.date.submitted2011-06-22en_US
dc.date.submitted1390-04-01fa_IR
dc.identifier.citationوحدت منش, وحیده, علیپور, داریوش, علیخانی, محمد یوسف, علی عربی, حسن. (1392). جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان. نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان, 1(4), 97-108.fa_IR
dc.identifier.issn23454253
dc.identifier.issn23454261
dc.identifier.urihttp://ejrr.gau.ac.ir/article_1544.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383538
dc.description.abstractاسیدوز شکمبه¬ای در نشخوارکنندگان می¬تواند پس از مصرف کربوهیدرات¬های سریع التخمیر رخ دهد که به دلیل تولید بیش از حد اسید لاکتیک منجر به از بین رفتن تعادل میکروبی و کاهش pH شکمبه می¬شود. مصرف بالای این کربوهیدرات¬ها با تأثیر بر میکروارگانیسم¬های شکمبه باعث تجمع لاکتات در محیط شکمبه می¬شود و در نهایت ممکن است اسیدوز ایجاد کند. به منظور شناسایی باکتری¬های تولید کننده لاکتات تعداد 30 جدایه از مایع شکمبه 3 راس گوسفند نر مهربان (با جیره شامل 60 درصد کنسانتره و 40 درصد علوفه یونجه تغذیه می‌شدند) با استفاده از محیط کشت اختصاصی جداسازی گردیدند. خصوصیات جدایه‌ها بر اساس رنگ‌آمیزی گرم، دارا بودن کاتالاز، تولید ایندول و تخمیر برخی از قندها مورد بررسی قرار گرفت. شناسایی این جدایه¬ها براساس توالی‌های نوکلئوتیدی ژن rRNA S16 انجام گرفت. برای تعیین یکنواختی ژنتیک جدایه‌ها از آزمون RFLP استفاده شد. بر اساس اطلاعات به‌دست آمده از پایگاه اطلاعاتی بانک ژنی نزدیک‌ترین گونه‌ها به جدایه‌ها استرپتوکوکوس ماسدونیکوس، استرپتوکوکوس لوتشیا، انتروکوکوس فکالیس و اشریشیا فرگوسنی (بیش از 99 درصد شباهت) بودند.fa_IR
dc.format.extent682
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگانfa_IR
dc.subjectباکتری تولید کننده‌ی اسیدلاکتیکfa_IR
dc.subjectژن S rRNA16fa_IR
dc.subjectاسترپتوکوکوس ماسدنیکوسfa_IR
dc.subjectاسترپتوکوکوس لوتشیاfa_IR
dc.subjectانتروکوکوس فکالیسfa_IR
dc.titleجداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بوعلی سینا همدانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی همدانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue4
dc.citation.spage97
dc.citation.epage108


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد