مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس موضوع "ساکارز"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-03-21)در این آزمایش اثر افزودن انواع مختلف کربوهیدرات های غیر الیافی (ساکارز، نشاسته یا مخلوط مساوی از هر دو) بر مقدار تولید گاز و فراسنجه های تخمیر پذیری برخی از مواد خوراکی مورد مطالعه قرار گرفت. مواد خوراکی در آزمایش تولید ...



