مرور دوره 9, شماره 2 بر اساس موضوع "درصد ماده خشک"

  • بررسی تأثیر کودهای زیستی بر کیفیت، عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم سیب‌زمینی (Solanum tuberosum) 

    کافی, محمد؛ نباتی, جعفر؛ اسکوئیان, آرمین؛ اسکوئیان, احسان؛ شباهنگ, جواد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2019-06-22)
    سابقه و هدف: سیب‌زمینی یک محصول زراعی پر نهاده است که در ایران برای تولید آن کودهای حاوی نیتروژن، فسفر و پتاسیم به مقدار بسیار زیاد مصرف می‌گردد. با‌ این ‌وجود عملکرد آن کمتر از پتانسیل آن در شرایط مطلوب است. در این ...