نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقربانی, رقیهfa_IR
dc.contributor.authorصفرزاده ویشکایی, محمد نقیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T09:17:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T09:17:37Z
dc.date.available1399-07-09T09:17:37Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T09:17:37Z
dc.date.issued2019-01-21en_US
dc.date.issued1397-11-01fa_IR
dc.date.submitted2016-09-28en_US
dc.date.submitted1395-07-07fa_IR
dc.identifier.citationقربانی, رقیه, صفرزاده ویشکایی, محمد نقی. (1397). تاثیر حضور بقایای برنج و تاریخ کشت بر رشد و عملکرد لوبیای محلی گیلان (پاچ باقلا). مجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهی, 10(35), 267-279.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5958
dc.identifier.urihttp://www.jpec.ir/article_665080.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/358724
dc.description.abstractتاریخ کشت و حفظ رطوبت خاک از مهمترین عوامل زراعی مؤثر بر افزایش عملکرد گیاهان زراعی می-باشند. به منظور تعیین تاریخ کشت مناسب و بررسی اثر کاربرد بقایای برنج با نام علمی Oryza sativa (مالچ) بر رشد و عملکرد لوبیای محلی گیلان (با نام انگلیسی Cranberry bean و نام علمی Phaseolus vulgaris)، آزمایشی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 1393 در مزرعه تحقیقاتی روستای حسن آباد کوچصفهان استان گیلان اجرا گردید. فاکتورها شامل سه تاریخ کشت 3، 10 و 17 اردیبهشت و دو حالت کاربرد و عدم کاربرد بقایای برنج بود. نتایج نشان داد که تاثیر تاریخ کشت بر تمام صفات، به جز تعداد غلاف سبز، تاثیر بقایا بر همه صفات به جز تعداد دانه سبز در بوته، تعداد گل در بوته، عملکرد بیولوژیک و درجه باردهی و برهمکنش تاریخ کشت و بقایا بر صفات تعداد دانه خشک، تعداد گره ریشه، تعداد برگ، عملکردهای دانه خشک و بیولوژیک و درجه باردهی معنی‌دار بود. مقادیر میانگین صفات تعداد دانه سبز (79/29)، تعداد دانه خشک (03/30) و تعداد گل (16) در هر بوته، عملکرد غلاف خشک (58/1139 کیلوگرم در هکتار) و شاخص برداشت (93/47 درصد) در تاریخ کشت نخست به صورت معنی‌داری بیشتر از سایر تاریخ‌های کشت بود. صفات تعداد غلاف سبز در هر بوته (33/8)، عملکرد غلاف (28/1085کیلوگرم در هکتار) و شاخص برداشت (68/42 درصد) در شرایط کاربرد بقایای برنج بیشترین مقدار را نشان دادند که بیانگر افزایش مؤثر اجزای عملکرد لوبیا در صورت کاربرد بقایا بود.fa_IR
dc.format.extent261
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Plant Ecophysiologyen_US
dc.subjectتاریخ کشتfa_IR
dc.subjectمالچfa_IR
dc.subjectوزن خشکfa_IR
dc.subjectPhaseolus vulgarisfa_IR
dc.titleتاثیر حضور بقایای برنج و تاریخ کشت بر رشد و عملکرد لوبیای محلی گیلان (پاچ باقلا)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه زراعت، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه زراعت، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایرانfa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue35
dc.citation.spage267
dc.citation.epage279


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد