دوره 11, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بهینهسازی غلظتهای مختلف نیترات سدیم بر رشد جلبک (Gracilaria corticata) در چابهار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2018-02-20)چکیده این پژوهش با هدف بهینهسازی غلظتهای مناسب نیترات سدیم بر رشد جلبک Gracilaria corticata انجام شد. به این منظور غلظتهای مختلف نیترات سدیم و تأثیرات آن بر توده زنده و رشد جلبک ...
-
اثر آنتیاکسیدانی عصاره آبی چای سبز بر پایداری و کیفیت فیله و گوشت چرخشده ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 4 درجه سانتیگراد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2018-02-20)چکیده بهکار بردن عصارههای طبیعی، بهمنزله یکی از منابع مناسب آنتیاکسیدانی، برای بهبود کیفیت ماهی و فرآوردههای آن در حال افزایش است. هدف از این مطالعه بررسی تأثیرات آنتیاکسیدانی عصاره آبی چای سبز در ...
-
تأثیر متغیرهای اکوژئومورفولوژیک بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب (رودخانه زیارت- استان گلستان)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2018-02-20)چکیده هدف از پژوهش حاضر، بررسی تأثیر انجماد در دمای 20- درجه سانتیگراد پس از یک دوره هیدراسیون و دهیدراسیون بر درصد تخمگشایی و رشد و بقای لاروهای حاصل از سیستهای آرتمیا ارومیانا است. آزمایشهای تحت سه ...
-
بهینهسازی خواص نفوذپذیری فیلم ژلاتینی ماهی با افزودن کربوکسیمتیلسلولز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2018-02-20)چکیده امروزه تولید فیلمهای خوراکی، از پروتئینها، پلیساکاریدها، چربیها و یا ترکیبی از آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ژلاتین با داشتن ماهیت پلیمری قابلیت تولید فیلمسازی خوبی دارد و فیلمهای تجزیهپذیر ...
-
بررسی فیتوپلانکتونهای حوزه جنوبی دریای خزر (خلیج گرگان)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2018-02-20)چکیده در این پژوهش 47 جنس از فیتوپلانکتونها متعلق به شاخههای سیانوفایتا، کلروفایتا، کرایزوفایتا، پیروفایتا، اوگلنافایتا بررسی گردیدهاند که تعداد آنها در مترمکعب شمارش و بیوماس آنها (میلیگرم در ...



