دوره 5, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تأثیر کوتاه مدت عنصر کادمیوم بر روی پارامترهای مرتبط با متابولیسم استخوان در ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L.) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده در این تحقیق تأثیر کوتاه مدت دوزهای مختلف کادمیوم بر روی پارامترهای سرمی مرتبط با متابولیسم استخوان شامل کلسیم، فسفر و آلکالین فسفاتاز در ماهیکپور معمولی مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش 3 تیمار از کادمیوم ...
 
- 
مقایسه اندازه یاختههای گناد فیل ماهی ماده پرورشی (Huso huso) در مراحل مختلف رسیدگی جنسی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده در این تحقیق گناد 75 فیلماهی (Huso huso) 3 و 4 ساله پرورش یافته در استخرهای بتونی مراکز تکثیر و پرورش شهید رجایی ساری (50 عدد) و شهید مرجانی آق قلا (25 عدد) از طریق بیوپسی مورد بررسی قرار ...
 
- 
ارزیابی فنی و تولید در استخرهای دومنظوره پرورش ماهی و ذخیره آب کشاورزی در منطقه سیستان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده با توجه به میانگین سالانه بارش در منطقه سیستان (زیر 100 میلیمتر)، احداث استخرهای بتنی دو منظوره ذخیره آب کشاورزی (با وسعت 200 مترمربع و عمق 5/1 متر) جهت استفاده بهینه از منابع آبی خرد الزامی میباشد. در منطقه زابل ...
 
- 
تأثیراسپرمگیری مجدد بر روی برخی پارامترهای اسپرم شناختی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده تحقیق حاضر در سال 1388، در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات بینالمللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان رشت صورت پذیرفت. جهت انجام این تحقیق از 11 مولد نر وحشی تاسماهی ایرانی ...
 
- 
بررسی تأثیر نوع خوراک بر رشد و بقاء نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده عوامل مختلفی بر رشد، میزان بقاء و کیفیت نوزادان فرشته ماهی (Pterophyllum scalare) دخیل است. در این تحقیق، تأثیر نوع خوراک، بر میانگین وزن، طول، شاخص ضریب رشد ویژه (SGR)، افزایش وزن (WG) و ...
 
- 
تاثیرافزایش پروتئین جیره بر تعداد دفعات غذادهی و میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky ) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده یکی از مسائل مهم در آبزیپروری نیاز به بهدست آوردن یک تعادل بین سرعت رشد ماهی و استفادة بهینه از غذای فراهم شده است. در پرورش لارو ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) مدیریت غذادهی نیز بسیار ...
 
- 
تأثیر دورههای مختلف نوری بر شاخصهای خونی در تاسماهی جوان ایرانی (Acipenser persicus ) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده در تحقیق حاضر جهت بررسی تعداد گلبول های قرمز خون، میزان هماتوکریت، هموگلوبین و تغییرات آنها نسبت به دورههای مختلف نوری، تعداد 450 قطعه تاسماهـی جوان ایرانی به مدت 60 روز تحـت 5 رژیم نـوری کـه عبارت ...
 
- 
اثر جیره غذایی حاوی دیاتوهیت طبیعی روی فاکتورهای رشد، بازماندگی و کیفیت لاشه ماهی قزلآلا رنگین کمال (Oncorhynchus mykiss) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده بهمنظور بررسی اثر افزودن دیاتومیت طبیعی بهجیره غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) روی فاکتورهای رشد، بازماندگی و کیفیت لاشه، 3000 عدد بچه ماهی انگشتقد در سه ...
 
- 
بررسی سن و رشد ماهی شیربت (Barbus grypus) در رودخانه های دالکی و حله بوشهر (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده این مطالعه بهمنظور بررسی سن و رشد ماهی شیربت (Barbus grypus) در رودخانههای دالکی و حله بوشهر انجام گرفت. در این تحقیق، تعداد 2494 قطعه ماهی شیربت در طول دوره 14 ماه نمونهبرداری صید ...
 
- 
تأثیر کوتاه مدت عنصر کادمیوم بر روی پارامترهای مرتبط با متابولیسم استخوان در ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L.) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده در این تحقیق تأثیر کوتاه مدت دوزهای مختلف کادمیوم بر روی پارامترهای سرمی مرتبط با متابولیسم استخوان شامل کلسیم، فسفر و آلکالین فسفاتاز در ماهیکپور معمولی مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش 3 ...
 
- 
تاثیر نسبت ازت به فسفر و غلظت فسفر بر شکوفائی سیانوباکتر Nostoc sp. دریای خزر در محیط آزمایشگاه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده نسبتهای متفاوت ازت به فسفر و غلظتهای مختلف فسفر بر اساس محاسبات لگاریتمی تعیین و تأثیر تغییر این عوامل بر شکوفائی سیانوباکتر Nostoc sp. بررسی گردید. مطالعات طی 96 ساعت در محیط آزمایشگاه ...
 
- 
کاربرد برخی پسماندهای عملآوری شده غلات در جیره غذایی قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchus mykiss) درمرحله پرواری (دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2011-05-22)چکیده در این تحقیق عملکرد رشد ماهی قزلآلای رنگینکمان در مرحله پرواری با استفاده از دو نوع ضایعات صنایع عمل آوری شده غلات شامل ضایعات صنایع تولید نان و ماکارونی بهعنوان منبع کربوهیدرات جایگزین در جیره ...
 



