دوره 7, شماره 2

 

ارسال های اخیر

  • استفاده از اسید استیک به جای SO2 در تولید کشمش 

    شواخی, فروغ؛ شاهدی, محمد (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2006-08-23)
    استفاده از مواد شیمیایی مجاز (GRAS)، ایمن، و غیر قابل اشتعال مانند اسیداستیک به عنوان مادة شیمیایی جایگزین برای جلوگیری از ضایعات قارچی میوه­ها در سال­های اخیر بررسی شده است. به ...

  • طراحی و ساخت دینامومتر اتصال سه نقطه 

    علیمردانی, رضا؛ فاضل نیاری, ضرغام؛ اکرم, اسداله؛ محمودی, اصغر (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2006-08-23)
    برای مکانیزه کردن فعالیت­های کشاورزی در کشورهای در حال توسعه،تراکتور منبع اصلی توان تلقی می­شود.  برای کاهش هزینه­های تولید، شناخت و آگاهی از عملکرد وسائل ...

  • برآورد پارامتریک جبهة پیشروی آب در آبیاری نواری خاک‌های سنگریزه‌ای با استفاده از رطوبت اولیة خاک 

    بشارت, سینا؛ کوچک‌زاده, مهدی؛ همایی, مهدی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2006-08-23)
    آبیاری سطحی به دلیل سادگی و اینکه به دستگاه­های ویژه­ای نیاز ندارد، از رایج‌ترین روش­های آبیاری به شمار می‌آید.  سرعت پیشروی آب در سطح خاک، یکی از عوامل مهم در طراحی و مدیریت آبیاری سطحی است.  سرعت پیشروی آب، خود از ...

  • طراحی خشک‌کن خورشیدی با همرفت اجباری برای سبزی‌های برگی و ارزیابی عملکرد جمع‌کنندة انرژی خورشیدی 

    سهیلی مهدیزاده, احمد؛ کیهانی, علیرضا؛ عباسپور ثانی, کمال؛ اکرم, اسدا... (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2006-08-23)
    سبزی­های برگی با داشتن رطوبت بالا و بافت لطیف نسبت به فرآیند خشک کردن فوق‌العاده حساس­­اند.  خشک کردن آنها در خشک‌کن‌های صنعتی و همچنین ...

  • تعیین خواص مکانیکی سه رقم سیب صادراتی پس از پنج ماه انبارداری 

    مسعودی, حسن؛ طباطبائی‌فر, سید احمد؛ برقعی, علی محمد؛ شاه‌بیک, محمدعلی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2006-08-23)
    تعیین خواص مختلف سیب­های تولیدی درکشور جهت استفاده در طراحی ماشین­های برداشت، فرآوری و حمل و نقل و بهبود خطوط فرآوری در راستای کاهش ضایعات و افزایش کیفیت  ضروری است.  در این تحقیق با انجام آزمون نفوذسنجی و آزمون فشارتک ...

  • اثر شرایط گوناگون خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی ورقه‌های سیر خشک1 

    بیات, فریبا (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2006-08-23)
    سیر، به دلیل داشتن ترکیب‌های عطر و طعم­دهنده، نسبت به گرما حساس است، از این رو فرآیند خشک کردن آن باید به گونه‌ای باشد تا کیفیت محصول نهایی از جنبة رنگ، عطر، طعم، و مواد تشکیل دهنده تاحد امکان حفظ شود.  به منظور بررسی ...

  • مطالعه هیدرولیکی جریان در لوله‌های موجدار زهکشی و ارائة روابط ظرفیت انتقال کاربردی1 

    کوچک‌زاده, صلاح؛ اکرم, مجتبی؛ باقری, فرشته (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2006-08-23)
    هدف از این تحقیق کاربردی تعیین ضریب زبری واقعی لوله‌های موجدار زهکشی و ارائة روابط متناسب با آن برای بهره­برداری در طرح‌های عمرانی است.  ویژگی‌های این لوله‌ها به گونه‌ای است که امکان تعیین ضریب زبری نسبی یا مطلق آن به ...