دوره 9, شماره 3

 

ارسال های اخیر

  • بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری 

    صادقی, علیرضا؛ شهیدی, فخری؛ مرتضوی, سید علی؛ نصیری محلاتی, مهدی؛ صادقی, بلال (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)
    این بررسی به­منظور ارزیابی تأثیر خمیرترش در جلوگیری از فساد قارچی و باکتریایی و بهبود خواص حسی نان بربری با استفاده از سه نوع کشت آغازگر اختصاصی شامل لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس سانفرانسیس، و مخلوط دو سویه لاکتوباسیل، ...

  • تأثیر روش‌های تسریع در خشک‌شدن بر شاخص‌های کیفی آلوچه در خشک‌کن آفتابی 

    ملک, سعید؛ حیدری سلطان‌آبادی, محسن؛ خان‌احمدی, مرتضی؛ قزوینی, حمیدرضا؛ میرمجیدی, عادل؛ شاهدی, محمد؛ کرمانی, اصغر (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)
    به­منظور ارزیابی روش­های تسریع در خشک­شدن آلوچه با استفاده از خشک­کن آفتابی موجود در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، آزمایشی به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد که تیمارهای ...

  • بررسی و تعیین تأثیر رطوبت و دمای دانه بر خواص مکانیکی فشاری دانة برنج قهوه‌ای 

    کرمانی, علی‌ماشاءاله؛ توکلی‌هشجین, تیمور؛ مینایی, سعید (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)
    شناخت خواص گسیختگی دانة‌ برنج و اثر رطوبت و دما بر آن‌ در تحلیل و پیش­بینی رفتار شکستگی آنها در هنگام انتقال و فراوری، مهم است.  مقادیر این خواص همچنین برای طراحی دقیق ماشین‌آلات برنج‌کوبی به­منظور کمینه کردن صدمات ضروری ...

  • تحلیل بازده آبیاری سطحی در مزارع غیر یکپارچة شبکة آبیاری دز 

    معیری, منصور؛ کاوه, فریدون (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)
    مطالعة حاضر برای ارزیابی عملکرد مدیریت فعلی آبیاری جویچه­ای و نواری هشت مزرعه در شبکة آبیاری دز با کشت­های ذرت، چغندرقند، کاهو، کنجد، ماش، و گندم طی چهار فصل زراعی به اجرا در آمد.  بر اساس این مطالعه، بازده کاربرد آب آبیاری ...

  • تشخیص پسته‌های پوک از مغزدار با استفاده از انعکاس و پردازش صدا در دو حوزه زمان و فرکانس 

    رستمی, امین؛ غضنفری مقدم, احمد؛ طالبی, سیامک؛ سجادی, سید جواد (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)
    پسته مهم­ترین محصول صادراتی غیر نفتی ایران محسوب می­شود؛ وجود پسته­های پوک در میان پسته­های مغزدار، باعث افت کیفیت و قیمت محصول می­شود.  در پایانه­های فراوری پسته، معمولاً پسته­های پوک را از پسته­های مغزدار با روش شناوری ...

  • بررسی عوامل مؤثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی 

    سعیدی‌راد, محمد حسین؛ طباطبائی‌فر, احمد؛ بدیعی, فوژان (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)
    به­منظور تعیین مقاومت مکانیکی دانة زیره، در این تحقیق اثر عوامل مختلف شامل رطوبت، اندازة دانه، سرعت و جهت بارگذاری بر نیرو و انرژی لازم برای شکست دانه زیره تحت بارگذاری شبه استاتیکی مطالعه شد.  نتایج نشان می­دهد که رطوبت ...

  • توسعه مدل ارزیابی آسیب خشکسالی کشاورزی برای گندم دیم در استان کرمانشاه با استفاده از روش‌های آماری و هوشمند‌‌‌ 

    ارشد, صالح؛ مرید, سعید؛ مباشری, محمدرضا؛ آقا علیخانی, مجید (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)
    در سال‌های اخیر پدیده خشکسالی خسارت‌های فراوانی به بخش کشاورزی کشور وارد آورده که وجود یک سیستم پیش آگاهی از تأثیر آنبر محصولات کشاورزی را برای کمک به سیاستگذاران و ذی­نفعان ضروری­می­سازد.  در این تحقیق، مدلی برای ارزیابی ...

  • بهینه‌سازی مصرف آب و الگوی کشت با استفاده از تکنیک کم‌آبیاری در سطح مزرعه: مطالعه موردی شبکه آبیاری درودزن فارس 

    شعبانی, محمد کاظم؛ هنر, تورج؛ سپاسخواه, علیرضا (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)
    با توجه به ارزش آب در کشاورزی و محدودیت این منبع مهم و حیاتی و وجود خشکسالی‌های متناوب در کشور، صرفه­جویی در مصرف و استفادة بهینه از آب موجود امری ضروری است.  هدف از این تحقیق بهینه­سازی مصرف آب و الگوی کشت به کمک تکنیک ...