دوره 9, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)این بررسی بهمنظور ارزیابی تأثیر خمیرترش در جلوگیری از فساد قارچی و باکتریایی و بهبود خواص حسی نان بربری با استفاده از سه نوع کشت آغازگر اختصاصی شامل لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس سانفرانسیس، و مخلوط دو سویه لاکتوباسیل، ...
-
تأثیر روشهای تسریع در خشکشدن بر شاخصهای کیفی آلوچه در خشککن آفتابی
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)بهمنظور ارزیابی روشهای تسریع در خشکشدن آلوچه با استفاده از خشککن آفتابی موجود در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد که تیمارهای ...
-
بررسی و تعیین تأثیر رطوبت و دمای دانه بر خواص مکانیکی فشاری دانة برنج قهوهای
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)شناخت خواص گسیختگی دانة برنج و اثر رطوبت و دما بر آن در تحلیل و پیشبینی رفتار شکستگی آنها در هنگام انتقال و فراوری، مهم است. مقادیر این خواص همچنین برای طراحی دقیق ماشینآلات برنجکوبی بهمنظور کمینه کردن صدمات ضروری ...
-
تحلیل بازده آبیاری سطحی در مزارع غیر یکپارچة شبکة آبیاری دز
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)مطالعة حاضر برای ارزیابی عملکرد مدیریت فعلی آبیاری جویچهای و نواری هشت مزرعه در شبکة آبیاری دز با کشتهای ذرت، چغندرقند، کاهو، کنجد، ماش، و گندم طی چهار فصل زراعی به اجرا در آمد. بر اساس این مطالعه، بازده کاربرد آب آبیاری ...
-
تشخیص پستههای پوک از مغزدار با استفاده از انعکاس و پردازش صدا در دو حوزه زمان و فرکانس
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)پسته مهمترین محصول صادراتی غیر نفتی ایران محسوب میشود؛ وجود پستههای پوک در میان پستههای مغزدار، باعث افت کیفیت و قیمت محصول میشود. در پایانههای فراوری پسته، معمولاً پستههای پوک را از پستههای مغزدار با روش شناوری ...
-
بررسی عوامل مؤثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)بهمنظور تعیین مقاومت مکانیکی دانة زیره، در این تحقیق اثر عوامل مختلف شامل رطوبت، اندازة دانه، سرعت و جهت بارگذاری بر نیرو و انرژی لازم برای شکست دانه زیره تحت بارگذاری شبه استاتیکی مطالعه شد. نتایج نشان میدهد که رطوبت ...
-
توسعه مدل ارزیابی آسیب خشکسالی کشاورزی برای گندم دیم در استان کرمانشاه با استفاده از روشهای آماری و هوشمند
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)در سالهای اخیر پدیده خشکسالی خسارتهای فراوانی به بخش کشاورزی کشور وارد آورده که وجود یک سیستم پیش آگاهی از تأثیر آنبر محصولات کشاورزی را برای کمک به سیاستگذاران و ذینفعان ضروریمیسازد. در این تحقیق، مدلی برای ارزیابی ...
-
بهینهسازی مصرف آب و الگوی کشت با استفاده از تکنیک کمآبیاری در سطح مزرعه: مطالعه موردی شبکه آبیاری درودزن فارس
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-11-21)با توجه به ارزش آب در کشاورزی و محدودیت این منبع مهم و حیاتی و وجود خشکسالیهای متناوب در کشور، صرفهجویی در مصرف و استفادة بهینه از آب موجود امری ضروری است. هدف از این تحقیق بهینهسازی مصرف آب و الگوی کشت به کمک تکنیک ...



