نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorیعقوب فر, اکبرfa_IR
dc.contributor.authorنصر, جوادfa_IR
dc.contributor.authorابراهیم نژاد, یحییfa_IR
dc.contributor.authorناظرعدل, کامبیزfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:32:40Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:32:40Z
dc.date.available1399-07-09T08:32:40Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:32:40Z
dc.date.issued2012-08-22en_US
dc.date.issued1391-06-01fa_IR
dc.identifier.citationیعقوب فر, اکبر, نصر, جواد, ابراهیم نژاد, یحیی, ناظرعدل, کامبیز. (1391). اثیر تنظیم جیره‌های غذایی، بر اساس انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای نیتروژن، اسیدآمینه کل و قابل هضم خوراک و احتیاجات بر عملکرد مرغان مادر گوشتی. علوم دامی ایران, 43(2), 207-217. doi: 10.22059/ijas.2012.28529fa_IR
dc.identifier.issn2008-4773
dc.identifier.issn2423-7949
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2012.28529
dc.identifier.urihttps://ijas.ut.ac.ir/article_28529.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343528
dc.description.abstractبه منظور تعیین تاثیر نوع جیره نویسی بر عملکرد مرغ مادرگوشتی سویه آرین، تعداد 168 قطعه مرغ مادر و 24 قطعه خروس سویه آرین به مدت 15 هفته (50 تا 64 هفتگی) و در مجموع 8 تیمار آزمایشی با 3 تکرار (7 قطعه مرغ مادر با یک قطعه خروس) در قالب طرح کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل 2×2×2 استفاده شد. در این آزمایش، عامل اول، شامل 2 سطح انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت (AMEn و TMEn) خوراک مصرفی، عامل دوم، شامل 2 سطح اسید آمینه کل (TAAF) و قابل هضم (DAAF) خوراک مصرفی، عامل سوم شامل 2 سطح احتیاجات مرغان مادرگوشتی به صورت اسید آمینه کل (TAAR) و قابل هضم (DAAR) بود. اثرات اصلی انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت بر میانگین وزن تخم‌مرغ معنی‌دار بود (05/0P<). مرغ‌های تغذیه شده با جیره‌های تنظیم شده بر اساس AMEn+DAAF+TAAR و TMEn+DAAF+TAAR به ترتیب دارای بالاترین و پایینترین عملکرد بر چهار متغیر وزن تخم‌مرغ (97/68 در مقابل51/66 گرم)، درصد تولید تخم‌مرغ (45/62 در مقابل21/48)، وزن توده‌ی تخم‌مرغ گرم در روز به ازای هر مرغ (1/43 در مقابل 99/31) و ضریب تبدیل خوراک (59/3 در مقابل 07/5) بودند و این اختلاف در تیمارها برای میانگین هر چهار صفت معنیدار بود (05/0P<). اثرات اصلی انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت بر درصد تخم‌مرغ‌های قابل جوجه‌کشی، درصد باروری، درصد جوجه‌درآوری و تعداد جوجه درجه یک معنیدار بود (05/0P<). اثرات اصلی اسید آمینه کل خوراک بر درصد تخم‌مرغ‌های قابل جوجه‌کشی و درصد جوجه‌درآوری معنیدار بود و اثرات اصلی احتیاجات اسیدآمینه درصد تخم‌مرغ‌های قابل جوجه‌کشی، درصد باروری، درصد جوجه‌درآوری و تعداد جوجه درجه یک معنیدار بود (05/0P<). این آزمایش نشان داد که نوع جیره‌نویسی بر کل صفات عملکردی و اقتصادی مرغ مادرگوشتی تاثیرات معنی‌داری دارد و تنظیم جیره‌های غذایی مرغ‌های مادر گوشتی بر اساس AMEn+DAAF+TAAR موجب افزایش عملکرد تولیدی می‌شود.fa_IR
dc.format.extent259
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم دامی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of animal Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2012.28529
dc.subjectاسید آمینه قابل هضمfa_IR
dc.subjectانرژی قابل متابولیسم ظاهریfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectمرغ مادرگوشتیfa_IR
dc.titleاثیر تنظیم جیره‌های غذایی، بر اساس انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای نیتروژن، اسیدآمینه کل و قابل هضم خوراک و احتیاجات بر عملکرد مرغان مادر گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشیارو عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوهfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد یار دانشگاه آزاد واحد شبسترfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبسترfa_IR
dc.citation.volume43
dc.citation.issue2
dc.citation.spage207
dc.citation.epage217


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد