مرور دوره 42, شماره 3 بر اساس موضوع "قابلیت هضم"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجههای گوشتی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-12-22)برای تعیین انرژی قابل متابولیسم و بررسی اثر مولتی آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیرهها به روش In-vitro و عملکرد جوجههای گوشتی آزمایشی انجام شد. از 800 قطعه جوجه گوشتی یک روزه تعیین جنسیت نشده آربوراکرز در قالب ...



