مرور دوره 47, شماره 1 بر اساس موضوع "استخراج مواد موثره گیاهان و کاربردهای آنها"

  • تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی 

    پیغمبردوست, سیدهادی؛ همایونی راد, عزیز؛ بیک زاده, سمیرا؛ اصغری جعفرآبادی, محمد؛ بیک زاده, مهدی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-04-20)
    به تأخیر انداختن بیاتی یکی از مسائل مهم صنایع پخت بوده و از جنبه تغذیه­ای و اقتصادی حائز اهمیت است. یکی از راه‌های به تعویق انداختن بیاتی، استفاده از هیدروکلوئیدها به­ویژه موسیلاژ گیاهان و دانه­های بومی است که از نظر داشتن ...