مرور دوره 47, شماره 1 بر اساس موضوع "استخراج مواد موثره گیاهان و کاربردهای آنها"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-04-20)به تأخیر انداختن بیاتی یکی از مسائل مهم صنایع پخت بوده و از جنبه تغذیهای و اقتصادی حائز اهمیت است. یکی از راههای به تعویق انداختن بیاتی، استفاده از هیدروکلوئیدها بهویژه موسیلاژ گیاهان و دانههای بومی است که از نظر داشتن ...



