دوره 35, شماره 5
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
عملکرد کمّی و کیفی کنگرفرنگی (Cynara cardunculus L. var. scolymus (L.) Fiori) تحت تأثیر تراکم بوته و رقابت علفهای هرز
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.819.97.5.1593.1586 بهمنظور بررسی تأثیر تراکم کاشت بر ویژگیهای کمّی و کیفی کنگرفرنگی (Cynara cardunculus L. var. scolymus L.Fiori) در شرایط ...
-
اثر دورکنندگی و بازدارندگی تخمریزی عصاره و پودر سیر و فلفل قرمز روی شبپره هندیPlodia interpunctella Hübner در شرایط آزمایشگاهی
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.846.97.5.1575.1610 با توجه به اهمیت اقتصادی آفات انباری و معایب حشرهکشهای شیمیایی، در این تحقیق اثر دورکنندگی عصاره سیر ...
-
تأثیر کودهای زیستی، عناصر ریزمغذی و کودهای شیمیایی بر عملکرد و عناصر موجود در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش خشکی
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.860.97.5.1578.1610 بهمنظور بررسی اثر رژیمهای مختلف آبیاری و ترکیبهای مختلف کودی بر شاخصهای عملکرد و عناصر موجود در گیاه نعناع فلفلی ...
-
پاسخ گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.) به برخی تیمارهای تغذیهای
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.834.97.5.1662.1610 اگرچه استفاده از کودهای شیمیایی تولید محصول را افزایش میدهند، اما مصرف طولانی مدت آنها سبب فشردگی و کاهش حاصلخیزی خاک، افزایش آلودگی هوا ...
-
کارآیی لایههای دوگانه هیدروکسیدی با ساختار نانو در استخراج و شناسایی ترکیبهای فرّار گیاه افسنطین (Artemisia absinthium L.) با استفاده از روش میکرواستخراج فاز جامد در فضای فوقانی و کروماتوگرافی گازی- طیفسنجی جرمی
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.745.97.5.1603.1610 جنس آرتمیزیا شامل تعداد زیادی گونه بوده که برخی از آنها با کاربرد متنوع بهصورت تجاری کشت میشوند. تجمع زیاد روغنهای فرّار و سایر ترپنوئیدها ...
-
طبقهبندی محصول مرزه (Satureja hortensis L.) براساس سطح کود اوره مصرفی به کمک ماشین بویایی
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.789.97.5.1591.1610 مرزه (Satureja hortensisL.) گیاهی معطر و از خانواده نعناعیان است که دارای خواص دارویی بسیار زیادی میباشد. امروزه در پرورش ...
-
اثر محرکهای اسید سالیسیلیک، متیلجاسمونات و NaCl بر ترکیبهای بیوشیمیایی کالوس استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) در محیطکشتهای جامد و مایع
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.731.97.5.1575.1593 استفاده از محرکها روشی کارآمد برای افزایش تولید متابولیتهای ثانویه گیاهان دارویی در شرایط برون و درون شیشهای بهشمار میرود. این تحقیق ...
-
مقایسه میزان تریگونلین بذر در برخی از گونههای گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella L.)
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.721.97.5.1605.41 شنبلیله (Trigonella L.) یکی از مهمترین و قدیمیترین گیاهان دارویی شناخته شده در جهان است که بهدلیل داشتن ترکیبهای مؤثره متنوع در ...
-
اثرهای محلولپاشی اسید سالیسیلیک و اسپرمین بر مراحل فنولوژیک و عملکرد ترکیبهای اسید کافئیکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت تنش خشکی
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2019-11-22)شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.705.97.5.1575.1610 این تحقیق بهمنظور بررسی تأثیر تنش آب و محلولپاشی اسید سالیسیلیک و اسپرمین بر مراحل فنولوژیک و عملکرد ترکیبهای اسید کافئیک گیاه دارویی ...



