مرور دوره 31, شماره 2 بر اساس موضوع "اسانس"

  • مقایسه اثر نانو کود و کود کلات آهن برکمّیت و کیفیت اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.) 

    پیوندی, مریم؛ پرنده, هانیه؛ میرزا, مهدی (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2015-05-22)
    ریحان (Ocimum basilicum L.) گیاهی علفی از تیره‌ نعناعیان است. اسانس‌های ریحان در صنایع مختلف غذایی، دارویی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در تحقیق حاضر تأثیر غلظت‌های مختلف نانو کود کلات آهن (Kg.ha-15، ...