نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرجبیان, مریمfa_IR
dc.contributor.authorاصغری, جعفرfa_IR
dc.contributor.authorاحتشامی, سید محمد رضاfa_IR
dc.contributor.authorربیعی, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T06:33:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T06:33:04Z
dc.date.available1399-07-09T06:33:04Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T06:33:04Z
dc.date.issued2010-02-20en_US
dc.date.issued1388-12-01fa_IR
dc.date.submitted2012-11-18en_US
dc.date.submitted1391-08-28fa_IR
dc.identifier.citationرجبیان, مریم, اصغری, جعفر, احتشامی, سید محمد رضا, ربیعی, محمد. (1388). اثرات فاصله ردیف و مدت زمان کنترل علف های هرز روی عملکرد ،اجزای عملکرد و میزان روغن کلزا. دانش علف‌های هرز ایران, 5(2), 79-90.fa_IR
dc.identifier.urihttps://ijws.areeo.ac.ir/article_1237.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/304656
dc.description.abstract1 به منظور بررسی اثرات فاصله ردیف کاشت و مدت کنترل علف‌های هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد روغن کلزا، آزمایشی در سال زراعی 88-1387 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار در موسسه تحقیقات برنج کشور واقع در شهرستان رشت به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایشی شامل فاصله ردیف در 2 سطح (25 و 35 سانتی متر) و کنترل علف های هرز در 7 سطح (شامل وجین دستی تا پایان مراحل سبز شدن، 2 برگی، 4 برگی، 8 برگی و ظهور (تشکیل) جوانه های گل) بود. پس از این مراحل، به علف های هرز اجازه رقابت با گیاه زراعی داده شد. دو تیمار تداخل و کنترل کامل نیز به عنوان شاهد در نظر گرفته شدند. صفات ارزیابی شده شامل تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، درصد (مقدار) روغن و عملکرد روغن بود. نتایج نشان داد که فاصله ردیف های کاشت مختلف اثر معنی داری بر تمامی صفات به جز درصد روغن داشت. افزایش فاصله ردیف کاشت با افزایش تعداد خورجین در بوته و وزن هزاردانه همراه بود. سایر صفات با افزایش فاصله ردیف کاشت، به طور معنی داری کاهش یافتند. علاوه بر این، افزایش مدت کنترل علف های هرز، تمامی صفات به جز درصد روغن را به طور معنی داری افزایش داد. برهمکنش فاصله ردیف × مدت کنترل علف های هرز نیز بر تمامی صفات به جز درصد روغن و وزن هزار دانه معنی دار بود. بر اساس نتایج، بیشترین مقدار عملکرد دانه و روغن مربوط به فاصله ردیف 25 سانتی متر در تیمار کنترل کامل بوده و کمترین میزان این صفات نیز به فاصله ردیف 35 سانتی متر در تیمار تداخل کامل اختصاص داشت.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علوم علفهای هرز ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofدانش علف‌های هرز ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Weed Scienceen_US
dc.subjectفاصله ردیفfa_IR
dc.subjectمدت کنترل علف های هرزfa_IR
dc.subjectعملکرد دانهfa_IR
dc.subjectمیزان روغنfa_IR
dc.subjectکلزاfa_IR
dc.titleاثرات فاصله ردیف و مدت زمان کنترل علف های هرز روی عملکرد ،اجزای عملکرد و میزان روغن کلزاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات برنجfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue2
dc.citation.spage79
dc.citation.epage90


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد