نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسعیدی, سعیدهfa_IR
dc.contributor.authorبکائیان, محمدfa_IR
dc.contributor.authorخالقی, موجfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T06:09:05Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T06:09:05Z
dc.date.available1399-07-09T06:09:05Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T06:09:05Z
dc.date.issued2014-01-21en_US
dc.date.issued1392-11-01fa_IR
dc.date.submitted2014-09-08en_US
dc.date.submitted1393-06-17fa_IR
dc.identifier.citationسعیدی, سعیده, بکائیان, محمد, خالقی, موج. (1392). بررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (Myrtus communis l) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین. زیست شناسی کاربردی, 26(2), 37-46. doi: 10.22051/jab.2014.1153fa_IR
dc.identifier.issn2251-7901
dc.identifier.issn2538-2187
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22051/jab.2014.1153
dc.identifier.urihttps://jab.alzahra.ac.ir/article_1153.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/296508
dc.description.abstractاز آنجایی که امروزه تعداد باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک های رایج در حال افزایش می باشد، لذا برای کنترل و درمان عفونت های ناشی از میکروبهای مقاوم، کشف عوامل درمانی جدید یک نیاز ضروری می باشد. این مطالعه به منظور بررسی اثر ضد باکتریال عصاره و اسانس مورد علیه سویه های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین انجام شده است. 7 نمونه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از نواحی حلق و بینی جدا شده. پس بررسی اثر ضد میکروبی عصاره و اسانس گیاه مورد، MIC (حداقل غلظت بازدارندگی ) و MBC (حداقل غلظت کشندگی ) آنها به روش میکروتیتر پلیت برروی استافیلوکوکوس اورئوس بررسی گردید. نتایج نشان دادند که عصاره و اسانس گیاه مورد در غلظت 5/2 میلی گرم بر میلی لیتر بیشترین اثر مهار کنندگی را داشته در حالی که در غلظت 5 و 10 میلی گرم بر میلی لیتر بیشترین اثر کشندگی را داشته اند.fa_IR
dc.format.extent669
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه الزهرا(س)fa_IR
dc.publisherAlzahra Universityen_US
dc.relation.ispartofزیست شناسی کاربردیfa_IR
dc.relation.ispartofApplied Biologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22051/jab.2014.1153
dc.subjectاستافیلوکوکوس اورئوسfa_IR
dc.subjectخاصیت آنتی باکتریالfa_IR
dc.subjectمقاومت آنتی بیوتیکیfa_IR
dc.subjectاسانسfa_IR
dc.subjectمتی سیلینfa_IR
dc.titleبررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (Myrtus communis l) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume26
dc.citation.issue2
dc.citation.spage37
dc.citation.epage46


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد