| dc.contributor.author | سعیدی, سعیده | fa_IR |
| dc.contributor.author | بکائیان, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | خالقی, موج | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T06:09:05Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T06:09:05Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T06:09:05Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T06:09:05Z | |
| dc.date.issued | 2014-01-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-11-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-09-08 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-06-17 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | سعیدی, سعیده, بکائیان, محمد, خالقی, موج. (1392). بررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (Myrtus communis l) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین. زیست شناسی کاربردی, 26(2), 37-46. doi: 10.22051/jab.2014.1153 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2251-7901 | |
| dc.identifier.issn | 2538-2187 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22051/jab.2014.1153 | |
| dc.identifier.uri | https://jab.alzahra.ac.ir/article_1153.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/296508 | |
| dc.description.abstract | از آنجایی که امروزه تعداد باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک های رایج در حال افزایش می باشد، لذا برای کنترل و درمان عفونت های ناشی از میکروبهای مقاوم، کشف عوامل درمانی جدید یک نیاز ضروری می باشد. این مطالعه به منظور بررسی اثر ضد باکتریال عصاره و اسانس مورد علیه سویه های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین انجام شده است. 7 نمونه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از نواحی حلق و بینی جدا شده. پس بررسی اثر ضد میکروبی عصاره و اسانس گیاه مورد، MIC (حداقل غلظت بازدارندگی ) و MBC (حداقل غلظت کشندگی ) آنها به روش میکروتیتر پلیت برروی استافیلوکوکوس اورئوس بررسی گردید. نتایج نشان دادند که عصاره و اسانس گیاه مورد در غلظت 5/2 میلی گرم بر میلی لیتر بیشترین اثر مهار کنندگی را داشته در حالی که در غلظت 5 و 10 میلی گرم بر میلی لیتر بیشترین اثر کشندگی را داشته اند. | fa_IR |
| dc.format.extent | 669 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه الزهرا(س) | fa_IR |
| dc.publisher | Alzahra University | en_US |
| dc.relation.ispartof | زیست شناسی کاربردی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Applied Biology | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22051/jab.2014.1153 | |
| dc.subject | استافیلوکوکوس اورئوس | fa_IR |
| dc.subject | خاصیت آنتی باکتریال | fa_IR |
| dc.subject | مقاومت آنتی بیوتیکی | fa_IR |
| dc.subject | اسانس | fa_IR |
| dc.subject | متی سیلین | fa_IR |
| dc.title | بررسی فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه مورد (Myrtus communis l) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.citation.volume | 26 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 37 | |
| dc.citation.epage | 46 | |