نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشیرزادی, حسنfa_IR
dc.contributor.authorناصرمنش, حسینfa_IR
dc.contributor.authorخطیب جو, علیfa_IR
dc.contributor.authorطاهرپور, کامرانfa_IR
dc.contributor.authorاکبری قرایی, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:49:45Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:49:45Z
dc.date.available1399-07-09T05:49:45Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:49:45Z
dc.date.issued2019-01-21en_US
dc.date.issued1397-11-01fa_IR
dc.date.submitted2018-05-28en_US
dc.date.submitted1397-03-07fa_IR
dc.identifier.citationشیرزادی, حسن, ناصرمنش, حسین, خطیب جو, علی, طاهرپور, کامران, اکبری قرایی, محمد. (1397). تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووا بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین‌های تخمگذار ژاپنی. تولیدات دامی, 20(4), 613-623. doi: 10.22059/jap.2018.258656.623285fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2018.258656.623285
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_67476.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289785
dc.description.abstract<strong><span lang="AR-SA" dir="RTL">هدف از این آزمایش بررسی تأثیر اسانس گیاه <em>آرتمیزیا آنوا</em> و پروبیوتیک <em>لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس</em> بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین‌های تخمگذار ژاپنی بود. به</span><span lang="AR-SA" dir="RTL">‌</span><span lang="AR-SA" dir="RTL">همین منظور از تعداد 180 قطعه بلدرچین تخمگذار 46 روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار (نه قطعه جوجه در هر تکرار) استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) جیره پایه به‌عنوان گروه شاهد (فاقد افزودنی)، 2) جیره پایه + اکسی‌تتراسایکلین (200 میلی‌گرم در کیلوگرم)، 3) جیره پایه + اسانس گیاه <em>آرتمیزیا آنوا</em> (250 میلی‌گرم در کیلوگرم) و 4) جیره پایه + پروبیوتیک (</span>CFU<span lang="AR-SA" dir="RTL">10<sup>11</sup>× 02/4 <em>لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس</em> در کیلوگرم جیره) بودند. نتایج نشان داد که استفاده از پروبیوتیک در مقایسه با تیمارهای شاهد و آرتمیزیا سبب افزایش معنی‌دار مجموع وزن تخم و گرم تخم تولیدی روزانه شد (05/0</span>P<<span lang="AR-SA" dir="RTL">). هم‌چنین در مقایسه با گروه شاهد، مکمل کردن جیره پایه با اسانس گیاه آرتمیزیا سبب کاهش میزان مالون دی‌آلدئید زرده تخم (05/0</span>P<<span lang="AR-SA" dir="RTL">) و وزن کبد (06/0</span>P=<span lang="AR-SA" dir="RTL">) شد. افزون بر این استفاده از تمامی افزودنی‌ها سبب افزایش وزن فولیکول‌های </span>F3<span lang="AR-SA" dir="RTL"> و </span>F2<span lang="AR-SA" dir="RTL"> شد (05/0</span>P<<span lang="AR-SA" dir="RTL">). براساس نتایج این آزمایش، می‌توان از <em>لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس</em> به‌عنوان یک جایگزین برای آنتی‌بیوتیک برای افزایش تولید و از اسانس آرتمیزیا برای تولید محصولات سالم در تغذیه بلدرچین استفاده نمود.</span></strong>fa_IR
dc.format.extent842
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2018.258656.623285
dc.subjectآرتمیزیا آنواfa_IR
dc.subjectبلدرچینfa_IR
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectکیفیت تخمfa_IR
dc.subjectمالون دی‌آلدئیدfa_IR
dc.titleتأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووا بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین‌های تخمگذار ژاپنیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایرانfa_IR
dc.citation.volume20
dc.citation.issue4
dc.citation.spage613
dc.citation.epage623
nlai.contributor.orcid0000-0003-0524-5392
nlai.contributor.orcid0000-0001-6830-7904


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد