نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنیکوفرد, وجیههfa_IR
dc.contributor.authorیعقوبفر, اکبرfa_IR
dc.contributor.authorقاضی هرسینی, شهابfa_IR
dc.contributor.authorساکی, علی اصغرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:49:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:49:36Z
dc.date.available1399-07-09T05:49:36Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:49:36Z
dc.date.issued2018-10-23en_US
dc.date.issued1397-08-01fa_IR
dc.date.submitted2018-05-28en_US
dc.date.submitted1397-03-07fa_IR
dc.identifier.citationنیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب, ساکی, علی اصغر. (1397). تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی. تولیدات دامی, 20(3), 463-476. doi: 10.22059/jap.2018.257934.623282fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2018.257934.623282
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_67363.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289737
dc.description.abstract<strong><span lang="FA">تأثیر جیره با کیفیت متفاوت پروتئین و مکمل</span><span lang="AR-SA">‌</span><span lang="FA">شده با اسیدهای آمینه کریستاله بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی در بافت روده و خصوصیات بستر، با استفاده از تعداد 576 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 (مخلوط دو جنس)، در یک آزمایش فاکتوریل 4×2 با دو جیره آزمایشی (کیفیت بالا و پایین پروتئین) و چهار سطح اسیدهای آمینه کریستاله (سطح نیاز (توصیه</span><span lang="AR-SA">‌</span><span lang="FA">شده)، بدون اسیدهای آمینه کریستاله مکمل</span><span lang="AR-SA">‌</span><span lang="FA">شده، 10 و 15 درصد بالاتر از سطح نیاز) در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار، شش تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار </span><span lang="AR-SA">انجام شد</span><span lang="FA">. نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن اسیدهای آمینه کریستاله در سطوح 10 و 15 درصد بالاتر از سطح نیاز (توصیه</span><span lang="AR-SA">‌</span><span lang="FA">شده)، به جیره‌های حاوی کنجاله کلزا و گندم (منبع پروتئین با کیفیت پایین) سبب افزایش عملکرد (0001/0</span><span dir="LTR">P<</span><span lang="FA">)، تعداد هتروفیل و نسبت هتروفیل به لنفوسیت (001/0</span><span dir="LTR">P<</span><span lang="FA">) و کاهش تعداد لنفوسیت (01/0</span><span dir="LTR">P<</span><span lang="FA">) شد. اثر اسیدهای آمینه کریستاله تأثیری بر فعالیت آنزیم آمینوپپتیداز و فعالیت ویژه این آنزیم در ژژنوم نداشت. همچنین، افزودن سطوح 10 و 15 درصد بالاتر از سطح نیاز (توصیه</span><span lang="AR-SA">‌</span><span lang="FA">شده) اسیدهای آمینه کریستاله در جیره با کیفیت پایین، ماده خشک، نیتروژن و نیتروژن آمونیاکی بستر را به‌صورت معنی‌دار تحت تأثیر قرار نداد. با توجه به نتایج این مطالعه،</span><span lang="FA">استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در سطوح بالاتر از نیاز پرنده به‌خصوص در جیره‌های غذایی با کیفیت بالا مانند (کنجاله سویا و ذرت) تأثیری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی ندارد و قابل توصیه نمی‌باشد.</span></strong>fa_IR
dc.format.extent833
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2018.257934.623282
dc.subjectآنزیمی اسیدهای آمینه کریستالهfa_IR
dc.subjectپاسخ ایمنیfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.subjectخصوصیات بسترfa_IR
dc.subjectفعالیت آنزیمیfa_IR
dc.titleتأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تغذیه دام و طیور، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی کرمانشاهfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم دامی کشور - تخصص:‌تغذیه طیورfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی کرمانشاهfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدانfa_IR
dc.citation.volume20
dc.citation.issue3
dc.citation.spage463
dc.citation.epage476


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد