نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاکبری افجانی, امیرfa_IR
dc.contributor.authorامانلو, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorزالی, ابوالفضل زالیfa_IR
dc.contributor.authorمیرزایی الموتی, حمید رضاfa_IR
dc.contributor.authorگنج خانلو, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:49:27Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:49:27Z
dc.date.available1399-07-09T05:49:27Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:49:27Z
dc.date.issued2017-07-23en_US
dc.date.issued1396-05-01fa_IR
dc.date.submitted2016-05-24en_US
dc.date.submitted1395-03-04fa_IR
dc.identifier.citationاکبری افجانی, امیر, امانلو, حمید, زالی, ابوالفضل زالی, میرزایی الموتی, حمید رضا, گنج خانلو, مهدی. (1396). استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری. تولیدات دامی, 19(2), 337-348. doi: 10.22059/jap.2017.61237fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2017.61237
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_61237.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289689
dc.description.abstract<strong>در این تحقیق تاثیر تفاله دانه انار حاوی اسیدهای چرب بلند زنجیر به همراه ال– کارنیتین، بر عملکرد و صفات لاشه با استفاده از 32 رأس بزغاله نر مهابادی بررسی شد. جیره‌های آزمایشی شامل:1) جیره بدون تفاله دانه انار و ال-کارنیتین، 2) جیره با 10 درصد تفاله دانه انار بدون ال-کارنیتین، 3) جیره بدون تفاله دانه انار با 300 قسمت در میلیون ال-کارنیتین در کیلوگرم ماده خشک ،و 4) جیره با 10 درصد تفاله دانه انار با 300 قسمت در میلیون ال-کارنیتین در کیلوگرم ماده خشک بود. بزغاله‌ها در انتهای آزمایش، کشتار و صفات مربوط به لاشه اندازه‌گیری شد. افزودن تفاله دانه انار همراه ال-کارنیتین به جیره، چربی دور کلیه را کاهش داد (05/0>P). بزغاله های تغذیه شده با تفاله انار همراه با مکمل ال-کارنیتین قابلیت هضم ظاهری چربی خام بالاتری نسبت به تیمار های دیگر داشتند (05/0>P). همچنین با استفاده از تفاله دانه انار در جیره، هزینه خوراک برای تولید هر کیلوگرم لاشه گرم کاهش یافت (05/0= P). نتایج این آزمایش نشان داد که جایگزینی بخشی از دانه غلات جیره با تفاله دانه انار همراه با افزودن ال-کارنیتین به جیره باعث کاهش چربی کلیه شد. همچنین استفاده همزمان ال-کارنیتین و تفاله دانه انار با افزایش قابلیت هضم ظاهری چربی خام، عملکرد عددی بالاتری نیز نشان داد. با توجه به نتایج حاصل از این آزمایش، تفاله دانه انار را می توان به عنوان محصول جانبی ارزان قیمت، بدون تأثیر منفی بر عملکرد، با کاهش چربی کلیوی به همراه مکمل ال-کارنیتین در جیره‌ی بزغاله‌های پرواری استفاده کرد.</strong>fa_IR
dc.format.extent746
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2017.61237
dc.subjectال-کارنیتینfa_IR
dc.subjectبازده لاشهfa_IR
dc.subjectبزغاله پرواریfa_IR
dc.subjectتفاله دانه انارfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectقابلیت هضمfa_IR
dc.titleاستفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentهیئت علمی دانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentهیئت علمی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentهیئت علمی دانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentهیئت علمی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue2
dc.citation.spage337
dc.citation.epage348


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد