مرور دوره 19, شماره 3 بر اساس موضوع "حفاظت انجمادی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
- 
بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخگشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10 (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-10-23)هدف این مطالعه بررسی تأثیر آنتیاکسیدانی کوآنزیم Q10 بر کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی بود. از 5 قوچ قزل دوبار در هفته و در 5 تکرار اسپرمگیری شد. این آزمایش شامل 5 تیمار، کوآنزیم کیوتن در چهار سطح ...
 



