مرور دوره 19, شماره 3 بر اساس موضوع "آنزیمهای کبدی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگیهای کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2017-10-23)به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد تولیدی، کیفیت تخممرغ و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار تجاری، تعداد 128 قطعه مرغ تخمگذار سویه لوهمن لایت در سن 58 هفتگی(به مدت پنج هفته) و در قالب طرح کاملا ...



