مرور دوره 21, شماره 3 بر اساس موضوع "بلدرچین ژاپنی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچینهای ژاپنی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2019-09-23)تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین با استفاده از 450 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی یکروزه در یک آزمایش فاکتوریل 3×3 با سه سطح پروتئین خام (18، 20 و 22 درصد) و سه سطح آنزیم ...



