مرور دوره 22, شماره 2 بر اساس موضوع "جوجه گوشتی"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
تأثیر افزودن جیرهای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2020-06-21)این آزمایش به منظور بررسی اثر اسانس آویشن بر عملکرد، و برخی فراسنجههای فیزیولوژیکی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم ، با استفاده از 264 قطعه جوجه گوشتی (راس 308 ) با آرایش فاکتوریل 3×2 با دو سطح گندم (صفر و 50 ...
-
تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخصهای آسیت در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمائی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2020-06-21)هدف از این آزمایش، بررسی تاثیر پودر گیاه دارویی زوفا، پادزیست ویرجینیامایسین و آسپرین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و شاخصهای آسیت در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمائی بود. تعداد 500 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس308، در قالب طرح کاملاً ...



