نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشیخ ویسی, روح ا..fa_IR
dc.contributor.authorباقری, طاهرهfa_IR
dc.contributor.authorسنچولی, حبیب اللهfa_IR
dc.contributor.authorهدایتی, سید علی اکبرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:48:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:48:20Z
dc.date.available1399-07-09T05:48:19Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:48:20Z
dc.date.issued2018-02-20en_US
dc.date.issued1396-12-01fa_IR
dc.date.submitted2016-12-09en_US
dc.date.submitted1395-09-19fa_IR
dc.identifier.citationشیخ ویسی, روح ا.., باقری, طاهره, سنچولی, حبیب الله, هدایتی, سید علی اکبر. (1396). اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), 73-90. doi: 10.22124/japb.2018.6377.1122fa_IR
dc.identifier.issn2345-3966
dc.identifier.issn2538-5429
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22124/japb.2018.6377.1122
dc.identifier.urihttps://japb.guilan.ac.ir/article_2728.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289318
dc.description.abstractدر این مطالعه سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانو ذرات نقره بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 250 قطعه بچه ماهی کپور معمولی با میانگین وزن 4/2±23 گرم در سه دسته ماهیان بدون پروبیوتیک و ماهیان دارای پروبیوتیک سطح A (106 کلی‌فرم بر میلی‌لیتر) و ماهیان دارای پروبیوتیک سطح B (107 کلی‌فرم بر میلی‌لیتر) تقسیم و به مدت 42 روز تیمار شدند. سپس به هر کدام از گروه‌ها 50 درصد غلظت کشنده نانونقره به مدت 10 روز به آب اضافه ‌شد. پروتئین کل، چربی کل، خاکستر و رطوبت به ترتیب با استفاده از کجدال، سوکسله، کوره الکتریکی و خشک کردن نمونه‌ها اندازه‌گیری شدند. نانو‌نقره شاخص‌های رطوبت، درصد افزایش وزن بدن، فاکتور وضعیت لاشه را کاهش و شاخص‌های چربی، پروتئین و افزایش وزن بدن را افزایش داد. ترکیب نانونقره و پروبیوتیک نیز در شاخص‌های رطوبت، چربی و درصد افزایش وزن بدن نقش مثبتی ایفا کرد و منجر به تعدیل این شاخص‌ها شد. در مجموع، ترکیب پروبیوتیک و نانونقره تا حدی توانست اثرات نامطلوب ناشی از نانونقره را بر برخی شاخص‌های رشد و ترکیب بیوشیمیایی بدن بچه ماهی کپور معمولی بهبود ببخشد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofنشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیانfa_IR
dc.relation.ispartofAquatics Physiology and Biotechnologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22124/japb.2018.6377.1122
dc.subjectآبزیfa_IR
dc.subjectنانوذراتfa_IR
dc.subjectبهبود مقاومتfa_IR
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.titleاثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تولید و بهره‌برداری آبزیان، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی، چابهار، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه تولید و بهره‌برداری آبزیان، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایرانfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue4
dc.citation.spage73
dc.citation.epage90


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد