| dc.contributor.author | شیخ ویسی, روح ا.. | fa_IR | 
| dc.contributor.author | باقری, طاهره | fa_IR | 
| dc.contributor.author | سنچولی, حبیب الله | fa_IR | 
| dc.contributor.author | هدایتی, سید علی اکبر | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:48:19Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:48:20Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T05:48:19Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T05:48:20Z |  | 
| dc.date.issued | 2018-02-20 | en_US | 
| dc.date.issued | 1396-12-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2016-12-09 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1395-09-19 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | شیخ ویسی, روح ا.., باقری, طاهره, سنچولی, حبیب الله, هدایتی, سید علی اکبر. (1396). اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخصهای رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), 73-90. doi: 10.22124/japb.2018.6377.1122 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2345-3966 |  | 
| dc.identifier.issn | 2538-5429 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22124/japb.2018.6377.1122 |  | 
| dc.identifier.uri | https://japb.guilan.ac.ir/article_2728.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289318 |  | 
| dc.description.abstract | در این مطالعه سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانو ذرات نقره بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 250 قطعه بچه ماهی کپور معمولی با میانگین وزن 4/2±23 گرم در سه دسته ماهیان بدون پروبیوتیک و ماهیان دارای پروبیوتیک سطح A (106 کلیفرم بر میلیلیتر) و ماهیان دارای پروبیوتیک سطح B (107 کلیفرم بر میلیلیتر) تقسیم و به مدت 42 روز تیمار شدند. سپس به هر کدام از گروهها 50 درصد غلظت کشنده نانونقره به مدت 10 روز به آب اضافه شد. پروتئین کل، چربی کل، خاکستر و رطوبت به ترتیب با استفاده از کجدال، سوکسله، کوره الکتریکی و خشک کردن نمونهها اندازهگیری شدند. نانونقره شاخصهای رطوبت، درصد افزایش وزن بدن، فاکتور وضعیت لاشه را کاهش و شاخصهای چربی، پروتئین و افزایش وزن بدن را افزایش داد. ترکیب نانونقره و پروبیوتیک نیز در شاخصهای رطوبت، چربی و درصد افزایش وزن بدن نقش مثبتی ایفا کرد و منجر به تعدیل این شاخصها شد. در مجموع، ترکیب پروبیوتیک و نانونقره تا حدی توانست اثرات نامطلوب ناشی از نانونقره را بر برخی شاخصهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی بدن بچه ماهی کپور معمولی بهبود ببخشد. | fa_IR | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه گیلان | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Guilan | en_US | 
| dc.relation.ispartof | نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Aquatics Physiology and Biotechnology | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22124/japb.2018.6377.1122 |  | 
| dc.subject | آبزی | fa_IR | 
| dc.subject | نانوذرات | fa_IR | 
| dc.subject | بهبود مقاومت | fa_IR | 
| dc.subject | پروبیوتیک | fa_IR | 
| dc.title | اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخصهای رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری تولید و بهرهبرداری آبزیان، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | استادیار مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی، چابهار، ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشیار گروه تولید و بهرهبرداری آبزیان، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 5 |  | 
| dc.citation.issue | 4 |  | 
| dc.citation.spage | 73 |  | 
| dc.citation.epage | 90 |  |