نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکاظمی, محسنfa_IR
dc.contributor.authorشعبانپور, بهارهfa_IR
dc.contributor.authorپورعاشوری, پرستوfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:46:18Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:46:18Z
dc.date.available1399-07-09T05:46:18Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:46:18Z
dc.date.issued2016-09-22en_US
dc.date.issued1395-07-01fa_IR
dc.date.submitted2016-07-03en_US
dc.date.submitted1395-04-13fa_IR
dc.identifier.citationکاظمی, محسن, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو. (1395). اثر فیلم زیست نانوکامپوزیت فعال شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis). مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 5(3), 47-63. doi: 10.22069/japu.2017.11422.1308fa_IR
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۴۲۷X
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۴۲۸۸
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22069/japu.2017.11422.1308
dc.identifier.urihttp://japu.gau.ac.ir/article_3606.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288656
dc.description.abstractسرعت فساد پذیری بالا در ماهی سبب می گردد تا دوره ماندگاری آن محدود باشد. یکی از راهکارهای مورد توجه در این رابطه استفاده از فیلم ها و پوشش های خوراکی بعنوان حامل افزودنی های طبیعی با خواص ضد میکروبی و ضد اکسیدانی است. در این تحقیق از فیلم نانوکامپوزیتی پروتئین میوفیبریل ماهی-نانوفیبرسلولز غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و ریزپوشانی شده (%2 اسانس) بعنوان عامل نگهدارنده روی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان استفاده شد. ریزپوشانی به منظور تقویت اثر و بهبود پایداری اسانس در محیط طبیعی بکار گرفته شد. نتایج حاصل از آزمون های میکروبی (بارباکتریایی کل، سرمادوست، انتروباکتریاسه و سودومناس) نشان داد که فیلم های فعال روند رشد و میزان نهایی باکتری های مختلف عامل فساد را بشکل معنی داری کاهش دادند. مشاهدات حاصل از آزمون حسی نیز همسو با آزمون های میکروبی بود و در واقع تحت تاثیر کنترل رشد میکروبی، تیمارهای فعال نمره حسی بالاتری نسبت تیمار شاهد نشان دادند. فیلم محتوی اسانس ریزپوشانی شده بویژه در روزهای ابتدایی (تا روز 8) از جنبه آزمون های مختلف شرایط بهتری نسبت به پوشش محتوی اسانس خالص داشت که این مطلب نشان دهنده تقویت اثر ضد میکروب و بهبود پایداری اسانس در محیط طبیعی عمدتا تا حدود یک هفته پس از اعمال فیلم‌ها بود.fa_IR
dc.format.extent371
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله بهره برداری و پرورش آبزیانfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22069/japu.2017.11422.1308
dc.subjectپروتئین میوفیبریلfa_IR
dc.subjectفیلمfa_IR
dc.subjectاسانس پونه کوهیfa_IR
dc.subjectنانولیپوزومfa_IR
dc.subjectقزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectفراوری محصولات شیلاتیfa_IR
dc.titleاثر فیلم زیست نانوکامپوزیت فعال شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانش آموخته دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue3
dc.citation.spage47
dc.citation.epage63


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد