دوره 3, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-05-22)تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus در (میناب، قشم و بندر خمیر) صورت گرفت. در این پژوهش به بررسی تأثیر فصل (زمستان و تابستان) و جنسیت (نر و ماده) نیز بر روی میزان تجمع عنصر کادمیوم ...
 
- 
بررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-05-22)هدف از این مطالعه بررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) میباشد. بدین منظور به مدت 5 سال در طول سالهای 88-1384، از دادههای حاصل از صید تورهای گوشگیر ثابت در صیدگاههای ماهیان خاویاری، ...
 
- 
اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-05-22)این مطالعه به منظور تعیین اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و تحمل استرس های شوری و pH روی پست لارو میگوی وانامی با میانگین وزنی gr 01/0±1/0 انجام گرفت. آزمایش براساس طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار غذایی شامل مقادیر صفر، 1، ...
 
- 
بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2014-05-22)در این پژوهش کیفیت میکروبی سوریمی تولید شده از ماهی کپور معمولی تحت تاثیر غلظتهای مختلف عصاره آویشن (0، 2 و 4 درصد) مورد بررسی قرار گرفت. نمونهها به مدت 15 روز در یخچال نگهداری شد و هر سه روز یکبار آزمونهای میکروبی شامل ...
 



