نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorتوسلی, ابوالفضلfa_IR
dc.contributor.authorقنبری, احمدfa_IR
dc.contributor.authorرمضان, داریوشfa_IR
dc.contributor.authorموسوی نیک, سیدمحسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:35:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:35:01Z
dc.date.available1399-07-09T05:35:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:35:01Z
dc.date.issued2010-11-22en_US
dc.date.issued1389-09-01fa_IR
dc.date.submitted2009-06-16en_US
dc.date.submitted1388-03-26fa_IR
dc.identifier.citationتوسلی, ابوالفضل, قنبری, احمد, رمضان, داریوش, موسوی نیک, سیدمحسن. (1389). اثر کودهای آلی و شیمیایی بر ویژگی‌های کمی و کیفی ارزن مرواریدی (Panicum miliaceum L) و لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L) در کشت مخلوط. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی, 4(315), 1-16.fa_IR
dc.identifier.issn2538-1822
dc.identifier.issn2476-731X
dc.identifier.urihttp://jcep.iaut.ac.ir/article_518801.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/284855
dc.description.abstractاین آزمایش به‌صورت کرت­های خرد شده در قالب طرح بلوک­ های کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی 1386 در پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل انجام گرفت. تیمارهای اصلی طرح شامل: عدم کود دهی (شاهد) (F<sub>1</sub>)، مصرف کامل کود شیمیایی توصیه شده (F<sub>2</sub>)، مصرف کامل کود دامی توصیه شده (F<sub>3</sub>)، مصرف نصف کود دامی توصیه شده + مصرف نصف کود شیمیایی توصیه شده (F<sub>4</sub>) و تیمارهای کرت فرعی شامل نسبت­ های مختلف کاشت: کشت خالص ارزن (I<sub>1</sub>)، 75 درصد ارزن + 25 درصد لوبیا (I<sub>2</sub>)، 50 درصد ارزن + 50 درصد لوبیا (I<sub>3</sub>)، 25 درصد ارزن + 75 درصد لوبیا (I<sub>4</sub>) و کشت خالص لوبیا (I<sub>5</sub>) بود. نتایج نشان داد که برای هر دو محصول بالاترین عملکرد علوفه ­ی خشک و دانه و همچنین شاخص برداشت از تیمار مصرف نصف کود دامی توصیه شده + مصرف نصف کود شیمیایی توصیه شده حاصل شده است. ولی تیمارهای کودی اثر معنی­ داری را بر وزن هزار دانه این دو گونه نداشتند. بیشترین میزان LER برای عملکرد علوفه­ ی خشک و دانه از تیمار مصرف نصف کود دامی توصیه شده + مصرف نصف کود شیمیایی توصیه شده به­ دست آمد. بالاترین درصد پروتئین خام و عناصر P و K نیز در بافت هر دو محصول از تیمار کود شیمیایی کامل حاصل شد. در بین تیمارهای مربوط به نسبت های مختلف کاشت، برای گیاه ارزن بالاترین عملکرد علوفه ­ی خشک، عملکرد دانه و بیشترین درصد عناصر P و K موجود در بافت گیاه از کشت خالص به­ دست آمد. ولی، بیشترین مقدار شاخص برداشت، وزن هزار دانه و درصد پروتئین خام موجود در بافت گیاه از تیمارهای کشت مخلوط حاصل گردید. برای گیاه لوبیا نیز تمامی این صفات از تیمار کشت خالص آن به‌دست آمد. علاوه بر آن، بیشترین مقدار LER علوفه ­ی خشک و دانه از تیمار 25 درصد ارزن + 75 درصد لوبیا حاصل شد.fa_IR
dc.format.extent203
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزfa_IR
dc.relation.ispartofاکوفیزیولوژی گیاهان زراعیfa_IR
dc.subjectکشت مخلوطfa_IR
dc.subjectارزن مرواریدیfa_IR
dc.subjectلوبیا قرمزfa_IR
dc.subjectکودهای آلیfa_IR
dc.subjectکودهای شیمیاییfa_IR
dc.titleاثر کودهای آلی و شیمیایی بر ویژگی‌های کمی و کیفی ارزن مرواریدی (Panicum miliaceum L) و لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L) در کشت مخلوطfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری اکولوژی گیاهان زراعی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابلfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابلfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابلfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابلfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue315
dc.citation.spage1
dc.citation.epage16


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد