| dc.contributor.author | قدمی, دکتر محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | صرافی زاده, دکتر علی اصغر | fa_IR |
| dc.contributor.author | مدنی, امیرمحسن | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:30:46Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:30:46Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:30:46Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:30:46Z | |
| dc.date.issued | 2011-03-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1390-01-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-09-10 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-06-19 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | قدمی, دکتر محسن, صرافی زاده, دکتر علی اصغر, مدنی, امیرمحسن. (1390). طراحی الگوی بومی طبقهبندی و رتبهبندی هتلها در ایران. مدیریت فرهنگی, 5(111), 76-88. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-3327 | |
| dc.identifier.uri | http://jcm.srbiau.ac.ir/article_3503.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/283411 | |
| dc.description.abstract | مقدمه و هدف پژوهش: هتلداری یا میهمانداری یکی از بخش های بسیار پویای صنعت گردشگری است و شامل<br />تشکیلات و تسهیلاتی برای خواب و استراحت، غذا ونوشیدنی و انواع تفریحات است. بنابراین به دلیل اهمیت<br />ویژه ای که هتلداری از نظر رشد اقتصادی، اشتغال زایی و نشر فرهنگ دارد، این پژوهش در پی طراحی الگوی بومی<br />طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران می باشد.<br />روش پژوهش: این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه توصیفی )همبستگی( است، بنابراین به منظور<br />اجرای عملی، از کارت فیش، و در مطالعه میدانی از پرسشنامه محقق ساخته 87 گویه ای استفاده شده است. جامعه<br />آماری نیز شامل گروهی از خبرگان هتلداری و گردشگری بوده که به روش سرشماری و نمونه گیری تعداد 47 نفر<br />انتخاب شده اند.<br />یافته های پژوهش: بر اساس پژوهش انجام شده، مؤلفه های اصلی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران شناسایی،<br />و در مورد میزان اهمیت هر یک از مؤلفه های موثر در طبقه بندی و رتبه بندی هتل، نتایجی به دست آمد و در انتهای<br />پژوهش نیز برای بهبود وضعیت صنعت هتلداری و گردشگری ایران پیشنهاداتی ارائه شده است.<br />نتیجه گیری: الگوهای درجه بندی موجود در جهان برای درجه بندی هتل ها در کشورهای مسلمان به ویژه ایران<br />پاسخگو نبوده و نتایج حاصل از اجرای آزمون فریدمن نشان داد، در طراحی الگوی بومی طبقه بندی و رتبه بندی<br />هتل ها، مؤلفه های کارکنان و مدیران تحصیل کرده و مبادی آداب، آرامش و فضا سازی مطلوب اتاق میهمانان هتل<br />برمبنای فرهنگ معماری بومی و ملی، تنوع غذاهای سنتی و بین المللی و نیز وجود جاذبه های فرهنگی و طبیعی<br />نقشی مهم در طراحی الگوی بومی داشته و در رشد هتلداری تاثیر چشمگیری دارند. | fa_IR |
| dc.format.extent | 349 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مدیریت فرهنگی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Cultural Management | en_US |
| dc.subject | صنعت گردشگری | fa_IR |
| dc.subject | هتلداری | fa_IR |
| dc.subject | طبقهبندی هتل | fa_IR |
| dc.subject | رتبهبندی هتل | fa_IR |
| dc.title | طراحی الگوی بومی طبقهبندی و رتبهبندی هتلها در ایران | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ندارد | fa_IR |
| dc.contributor.department | ندارد | fa_IR |
| dc.contributor.department | مسئول مکاتبات | fa_IR |
| dc.citation.volume | 5 | |
| dc.citation.issue | 111 | |
| dc.citation.spage | 76 | |
| dc.citation.epage | 88 | |