نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقدمی, دکتر محسنfa_IR
dc.contributor.authorصرافی زاده, دکتر علی اصغرfa_IR
dc.contributor.authorمدنی, امیرمحسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:30:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:30:46Z
dc.date.available1399-07-09T05:30:46Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:30:46Z
dc.date.issued2011-03-21en_US
dc.date.issued1390-01-01fa_IR
dc.date.submitted2014-09-10en_US
dc.date.submitted1393-06-19fa_IR
dc.identifier.citationقدمی, دکتر محسن, صرافی زاده, دکتر علی اصغر, مدنی, امیرمحسن. (1390). طراحی الگوی بومی طبقه‌بندی و رتبه‌بندی هتل‌ها در ایران. مدیریت فرهنگی, 5(111), 76-88.fa_IR
dc.identifier.issn2008-3327
dc.identifier.urihttp://jcm.srbiau.ac.ir/article_3503.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/283411
dc.description.abstractمقدمه و هدف پژوهش: هتلداری یا میهمانداری یکی از بخش های بسیار پویای صنعت گردشگری است و شامل<br />تشکیلات و تسهیلاتی برای خواب و استراحت، غذا ونوشیدنی و انواع تفریحات است. بنابراین به دلیل اهمیت<br />ویژه ای که هتلداری از نظر رشد اقتصادی، اشتغال زایی و نشر فرهنگ دارد، این پژوهش در پی طراحی الگوی بومی<br />طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران می باشد.<br />روش پژوهش: این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه توصیفی )همبستگی( است، بنابراین به منظور<br />اجرای عملی، از کارت فیش، و در مطالعه میدانی از پرسشنامه محقق ساخته 87 گویه ای استفاده شده است. جامعه<br />آماری نیز شامل گروهی از خبرگان هتلداری و گردشگری بوده که به روش سرشماری و نمونه گیری تعداد 47 نفر<br />انتخاب شده اند.<br />یافته های پژوهش: بر اساس پژوهش انجام شده، مؤلفه های اصلی طبقه بندی و رتبه بندی هتل ها در ایران شناسایی،<br />و در مورد میزان اهمیت هر یک از مؤلفه های موثر در طبقه بندی و رتبه بندی هتل، نتایجی به دست آمد و در انتهای<br />پژوهش نیز برای بهبود وضعیت صنعت هتلداری و گردشگری ایران پیشنهاداتی ارائه شده است.<br />نتیجه گیری: الگوهای درجه بندی موجود در جهان برای درجه بندی هتل ها در کشورهای مسلمان به ویژه ایران<br />پاسخگو نبوده و نتایج حاصل از اجرای آزمون فریدمن نشان داد، در طراحی الگوی بومی طبقه بندی و رتبه بندی<br />هتل ها، مؤلفه های کارکنان و مدیران تحصیل کرده و مبادی آداب، آرامش و فضا سازی مطلوب اتاق میهمانان هتل<br />برمبنای فرهنگ معماری بومی و ملی، تنوع غذاهای سنتی و بین المللی و نیز وجود جاذبه های فرهنگی و طبیعی<br />نقشی مهم در طراحی الگوی بومی داشته و در رشد هتلداری تاثیر چشمگیری دارند.fa_IR
dc.format.extent349
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقاتfa_IR
dc.relation.ispartofمدیریت فرهنگیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Cultural Managementen_US
dc.subjectصنعت گردشگریfa_IR
dc.subjectهتلداریfa_IR
dc.subjectطبقه‌بندی هتلfa_IR
dc.subjectرتبه‌بندی هتلfa_IR
dc.titleطراحی الگوی بومی طبقه‌بندی و رتبه‌بندی هتل‌ها در ایرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentنداردfa_IR
dc.contributor.departmentنداردfa_IR
dc.contributor.departmentمسئول مکاتباتfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue111
dc.citation.spage76
dc.citation.epage88


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد