نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسنی, ابوالفضلfa_IR
dc.contributor.authorبذرافکن, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:26:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:26:44Z
dc.date.available1399-07-09T05:26:44Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:26:44Z
dc.date.issued2017-05-22en_US
dc.date.issued1396-03-01fa_IR
dc.date.submitted2015-11-16en_US
dc.date.submitted1394-08-25fa_IR
dc.identifier.citationحسنی, ابوالفضل, بذرافکن, محمد. (1396). بررسی آزمایشگاهی تأثیر استفاده از کاه گندم بر مقاومت فشاری، روانی و طاقت مخلوط بتن غلتکی روسازی. تحقیقات بتن, 10(1), 47-62. doi: 10.22124/jcr.2017.2359fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22124/jcr.2017.2359
dc.identifier.urihttps://jcr.guilan.ac.ir/article_2359.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/282056
dc.description.abstractروسازی بتن‏غلتکی یکی از اقتصادی‏ترین و بادوام ترین انواع روسازی است که در سطح گسترده‏ای در روسازی با ترافیک سنگین مورد استفاده قرار می‏گیرد. هدف تحقیق امکان‏سنجی استفاده از کاه گندم به‏عنوان الیاف در تغییر رفتار و تقویت بتن غلتکی روسازی است. این امکان‏سنجی به این علت انجام گرفت که الیاف سلولزی دارای مقاومت کششی بالا و مدول الاستیسیته پایین و نزدیک به ملات بتن می‏باشد به همین علت تاثیر خوبی در کنترل ترک‏های انقباضی و طاقت مخلوط بتن غلتکی می‏توانند داشته باشند. سازگاری بین الیاف و ماتریس بتن و همچنین اینکه آیا کاه مشخصه‌های بتن را تحت تاثیر قرار می‌دهد یا خیر، مورد بحث است. الیاف طبیعی ترکیباتی طبیعی با ساختاری سلولزی می‌باشند. سلولز پلیمری دارای واحد‌های گلوکزی می‌باشد. الیاف گوناگون دارای ترکیبات مختلفی هستند، بنابراین انتظار می‌رود که رفتار آنها درون یک ماتریس سیمانی متفاوت باشد. الیاف طبیعی دارای مدول الاستیسیته پایین و مقاومت کششی بالایی هستند و حتی مقاومت کششی آنها تا حد مطلوبی قابل مقایسه با الیاف مصنوعی می‌باشد. استفاده از الیاف‏هایی نظیر الیاف فولادی و الیاف مصنوعی که عملکرد نسبتا مناسبی نیز دارند مستلزم هزینه بالا و صرف انرژی زیاد می‎‏باشد به علاوه اینکه از منابع تجدید نشدنی ساخته می‏شوند به همین جهت بررسی تسلیح بتن توسط المانهای کم‏هزینه و در‏‏ ‏دسترس هدف اصلی این تحقیق قرار گرفته است. الیاف کاه به ازای نسبت ظاهری30 تا 150 با طول‏های متفاوت و مقادیر مختلف و در دو حالت خشک و اشباع به نمونه‏های بتن غلتکی افزوده شد و آزمایش وی‏بی از مخلوط تازه و آزمایش مقاومت فشاری تک‏محوری 28 روزه از نمونه‏های 15*30 سانتی‏متری و آزمایش طاقت کششی از نمونه‏های استوانه‏ای 15*15 سانتی متری صورت پذیرفت که مجموعه این آزمایش‏ها امکان پذیر بودن استفاده از کاه گندم را در بتن غلتکی و همچنین بهبود طاقت کششی مخلوط بتن سخت شده به ازای 1 درصد وزنی در مخلوط بتن غلتکی را بیان می‏کنند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات بتنfa_IR
dc.relation.ispartofConcrete Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22124/jcr.2017.2359
dc.subjectبتن غلتکی روسازیfa_IR
dc.subjectکاه گندمfa_IR
dc.subjectمقاومت فشاریfa_IR
dc.subjectآزمایش وی‏بیfa_IR
dc.subjectطاقتfa_IR
dc.titleبررسی آزمایشگاهی تأثیر استفاده از کاه گندم بر مقاومت فشاری، روانی و طاقت مخلوط بتن غلتکی روسازیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی‏ ارشد، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس،تهران، ایرانfa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue1
dc.citation.spage47
dc.citation.epage62


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد