مرور دوره 2, 3 (7) پاییز بر اساس موضوع "اسفراین"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2012-11-21)شیر خام یکی از فساد پذیرترین غذاهایی است که پس از دوشش در معرض آلودگیهای محیطی قرار میگیرد. در این بررسی با هدف بررسی نقش عوامل مختلف در افزایش بار میکربی شیر، از شیر خام تولیدی یکصد گاوداری اطراف شهرستان اسفراین به ...



