مرور دوره 66, شماره 4 بر اساس موضوع "اسیدهای آمینه"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیرات جانشینی پودر ماهی با کنسانترة پروتئینی سبوس برنج در رشد، زندهمانی و ترکیب اسیدهای آمینة بدن آلوین ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-02-20)استفاده از منابع پروتئین حیوانی در جیرة ماهیان پرورشی، به علت افزایش قیمت و مشکلات محیطی و بهداشتی، به طور درخور توجهی کاهش خواهد یافت. تحقیقات اخیر در مورد تغذیة ماهیان به سمت توسعة غذاهای تجارتی با سطوح پایین پودر ماهی ...



