مرور دوره 71, شماره 3 بر اساس موضوع "Anethum graveolens"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2018-11-22)در این تحقیق اثر عصاره اتانولی شوید بر پارامترهای رشد و شاخصهای لیزوزیم و کمپلمان ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 0/32±12 گرم بررسی شد. ماهی ها به روش خوراکی با غلظتهای 500، 1000، 1500 و 3000 میلی گرم بر ...



