مرور دوره 71, شماره 3 بر اساس موضوع "بسته بندی وکیوم"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2018-11-22)در این پروژه، اثر پوشش دهی با عصارۀ مرزنجوش (1، 2 و 3 درصد) بر کیفیت و ماندگاری فیله های تهیه شده از ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)، طی دوره 14 روزه نگهداری در یخچال بررسی شد. تیمارها در روزهای 1، ...



