نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشمس ناتری, محمد ابراهیمfa_IR
dc.contributor.authorمهذب, مریمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:23:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:23:14Z
dc.date.available1399-07-09T04:23:14Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:23:14Z
dc.date.issued2015-06-22en_US
dc.date.issued1394-04-01fa_IR
dc.date.submitted2015-05-27en_US
dc.date.submitted1394-03-06fa_IR
dc.identifier.citationشمس ناتری, محمد ابراهیم, مهذب, مریم. (1394). عوامل مداخله در مواد غذایی فاسد و مخاطرات ناشی از آن. مدیریت مخاطرات محیطی, 2(2), 171-189. doi: 10.22059/jhsci.2015.55060fa_IR
dc.identifier.issn2423-415X
dc.identifier.issn2423-4168
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jhsci.2015.55060
dc.identifier.urihttps://jhsci.ut.ac.ir/article_55060.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/260466
dc.description.abstractافزایش تولید مواد غذایی در عرصه‌های گوناگون، به‌مرور زمان بر رشد جمعیت تأثیر مثبت داشته است. اهمیت مواد غذایی در سلامت و زندگی انسان، به‌خصوص در حوزۀ اقتصاد انکارنشدنی است. با توجه به تقاضای روزافزون مواد غذایی در سراسر دنیا، افرادی به‌طور سهوی یا عمدی، از طریق تولید، عرضه، واردات و صادرات مواد غذایی فاسد و آلوده، سبب بیماری‌های لحظه‌ای، کوتاه‌مدت، طولانی‌مدت و حتی مرگ بسیاری از افراد می‌شوند. ازاین‌رو عدم ایمنی مواد غذایی به‌عنوان یکی از مخاطرات موجود، درصورتی که به خطر بالفعل تبدیل شود، منجر به واکنش آنی بدن شده و مسمومیت را به‌همراه خواهد داشت. در موارد بسیاری، عوارض ناشی از آن به‌مروز زمان و اغلب در دوران میانسالی، به‌صورت بیماری‌های مزمن بروز می‌یابد. از دیگر پیامدهای بالفعل شدن این‌گونه مخاطرات می‌توان به خسارت‌های مالی، کاهش تجارت مواد غذایی، کاهش گردشگری و افزایش هزینه‌های پزشکی و اقتصادی اشاره کرد. در تحقیق حاضر به‌منظور بحث و استدلال از روش کتابخانه‌ای، توصیفی- تحلیلی بهره گرفته شده و در مواردی نیز از نظر کارشناسان حوزۀ مواد غذایی، استفاده شده است. شناخت عوامل مداخله در مواد غذایی فاسد و آلوده از حیث جرم‌شناختی، می‌تواند به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و در نتیجه کاهش آستانۀ خطر کمک کند. از عوامل مداخله در مواد غذایی فاسد و آلوده می‌توان به عدم نظارت کافی بر مواد غذایی، نقایص و کمبودهای قانونی، تخلف برخی از بازرسان، نوسانات اقتصادی و فرهنگ کاری حاکم اشاره کرد که باید برای هر یک چاره‌اندیشی شود.fa_IR
dc.format.extent317
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمدیریت مخاطرات محیطیfa_IR
dc.relation.ispartofEnvironmental Management Hazardsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jhsci.2015.55060
dc.subjectایمنی مواد غذاییfa_IR
dc.subjectپیشگیریfa_IR
dc.subjectکاهش آستانۀ خطرfa_IR
dc.subjectمخاطرهfa_IR
dc.subjectمداخله در مواد غذایی فاسد و آلودهfa_IR
dc.titleعوامل مداخله در مواد غذایی فاسد و مخاطرات ناشی از آنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشی بنیادیfa_IR
dc.contributor.department، دانشیار، دانشگاه تهران، پردیس فارابی، دانشکدۀ حقوق، گروه حقوق جزا و جرم‌شناسیfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد حقوق جزا و جرم‌شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات قمfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue2
dc.citation.spage171
dc.citation.epage189


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد