نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجهادی, مهشیدfa_IR
dc.contributor.authorاحسانی, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorپور, ثریا نوابfa_IR
dc.contributor.authorروان, مهناز هاشمیfa_IR
dc.contributor.authorذبیحی, سجاد ساراللهfa_IR
dc.contributor.authorجودکی, امینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:13:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:13:19Z
dc.date.available1399-07-09T04:13:19Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:13:19Z
dc.date.issued2007-11-22en_US
dc.date.issued1386-09-01fa_IR
dc.identifier.citationجهادی, مهشید, احسانی, محمدرضا, پور, ثریا نواب, روان, مهناز هاشمی, ذبیحی, سجاد سارالله, جودکی, امین. (1386). بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون. مجله علوم کشاورزی ایران, 38(2)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_18781.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/257075
dc.description.abstractاولترافیلتراسیون را می توان یک فرایند غشائی با محرکه‌ی فشار 2 تا 15 بار معرفی نمود، که توانایی جداسازی و تغلیظ موادی با وزن مولکولی 1 تا100 کیلو دالتون را بر روی سطح غشایی با ابعاد02/0-001/0 میکرومتر را دارا می‌باشد. به منظور بررسی خصوصیات باز پس زنی کلیه‌ی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون، شیر کامل پاستوریزه و غیر هموژن ، در دمای 50 درجه‌ی سانتی گراد تحت فشار 5 بار به نحوی که اختلاف فشار در دو سوی فیلترهای از 6/3 بار تجاوز نکند، توسط اولترافیلتراسیون پیوسته APV با 51 فیلتر غشائی از نوع مارپیچی با جنس پلی سولفون ساخت شرکت DDS دانمارک با قابلیت نگهداری ترکیباتی با جرم مولکولی 20 کیلو دالتون تا درجه‌ی تغلیظ 5 اولترافیلتره شد. سپس ترکیبات شیر و پرمیت از نظر ماده‌یجامد، ازت کل، ازت غیر پروتئینی، پروتئین، چربی، لاکتوز، خاکستر، کلسیم، سدیم و پتاسیم در سطح اطمینان بالای 95 درصد مورد ارزیابی قرار گرفت. ضریب باز پس زنی هر یک از این ترکیبات به ترتیب (695/0 ±67/55)، (89/0 ±94/93)، (39/0 ±85/5)، (24/0 ±63/99)، (100)، (21/0 ±835/0)، (89/2 ±30/31)، (18/1 ±77/59)، (77/0 ±2/9) و (5/0 ±47/11) درصد می باشد. ارزیابی ترکیبات پروتئینی با استفاده از روش الکتروفورز SDS-PAGE با شیب غلظت 10تا 20درصد اکریل‌آمید نشان می‌دهد که ?-لاکتالبومین به میزان (725/1±68/96)، ?- لاکتوگلبولین (46/0±18/99)، میسل کازئین(100) و ترکیبات هیدرولیز شده کازئین (00/1±39/98) درصد توسط سیستم غشایی اولترافیلتراسیون بازپس زده می شود.fa_IR
dc.format.extent192
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.subjectاولترافیلتراسیونfa_IR
dc.subjectشیرfa_IR
dc.subjectغشاءfa_IR
dc.subjectبازپس زنیfa_IR
dc.titleبررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیونfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشکده معدنfa_IR
dc.contributor.departmentمهندسی معدنfa_IR
dc.citation.volume38
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد