نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorتفتی, ابوالفضل گلشنfa_IR
dc.contributor.authorبیک, محمدعلی شاهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:13:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:13:11Z
dc.date.available1399-07-09T04:13:11Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:13:11Z
dc.date.issued2004-05-21en_US
dc.date.issued1383-03-01fa_IR
dc.identifier.citationتفتی, ابوالفضل گلشن, بیک, محمدعلی شاه. (1383). اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در عمر انبارداری پرتقال‌های والنسیا، مارس ارلی و محلی جیرفت. مجله علوم کشاورزی ایران, 35(3)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_18258.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/257031
dc.description.abstractآثار تیمارهای پوشش‌پلی‌اتیلن،گرمادرمانی و قارچ‌کش تیابندازول بر روی عمرانباری و فساد سه رقم پرتقال (والنسیا، مارس‌ارلی و محلی جیرفت) مورد بررسی قرار گرفت. میوه‌ها پس از برداشت با تیمار‌‌های مذکور مورد آزمایش قرار گرفته و پس از انتقال به سردخانه در دمای 10 درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد به مدت سه ماه نگهداری شدند.تیمارها با سه تکرار و در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی شدند. هر ماه نیز میزان اسید قابل تیتراسیون،مواد جامد محلول(TSS )،میزان کاهش وزن،فساد و آزمون چشایی اندازه‌گیری شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که میزان پوسیدگی،کاهش وزن و درصد کل مواد جامد محلول رقم های مختلف فوق در طول نگهداری در سردخانه افزایش یافت. تیمارهای گرمادرمانی و قارچ‌کش تیابندازول به تنهایی میزان پوسیدگی میوه‌ها را کاهش داده ولی قادر به حفظ کیفیت میوه در طول مدت نگهداری نبودند، بطوریکه وزن میوه‌هایی که در آنها از قارچ کش استفاده شده بود، در طول نگهداری بطور معنی داری(در سطح 1%) کاهش یافت.تیمارهایی که در آنها از پوشش پلی اتیلن و گرمادرمانی، پوشش پلی اتیلن و قارچ کش وهمچنین پوشش پلی اتیلن، گرمادرمانی و قارچ کش استفاده شده بود علاوه بر اینکه سبب کاهش بیماریهای پنی‌سیلیومی در رقم‌های پرتقال شدند، بلکه در جلوگیری ازوزن و حفظ کیفیت محصول کاملاً موثر بودند.در نهایت با در نظر‌گرفتن هزینه‌های نگهداری ارقام مذکور،استفاده از تیمار مرکب پوشش پلی‌اتیلن و قارچ‌‌کش تیابندازول برای افزایش عمر نگهداری ارقام پرتقال توصیه شد.fa_IR
dc.format.extent192
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.subjectپرتقال والنسیاfa_IR
dc.subjectپوشش پلی اتیلنfa_IR
dc.subjectقارچ کش تیابندازولfa_IR
dc.subjectگرمادرمانیfa_IR
dc.subjectمارس ارلی و محلی جیرفتfa_IR
dc.titleاثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در عمر انبارداری پرتقال‌های والنسیا، مارس ارلی و محلی جیرفتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume35
dc.citation.issue3


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد