نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخداکرمیان, غلامfa_IR
dc.contributor.authorعینی, امیدfa_IR
dc.contributor.authorرحیمیان, حشمت ا …fa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:12:03Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:12:03Z
dc.date.available1399-07-09T04:12:03Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:12:03Z
dc.date.issued2003-06-22en_US
dc.date.issued1382-04-01fa_IR
dc.identifier.citationخداکرمیان, غلام, عینی, امید, رحیمیان, حشمت ا …. (1382). الگوی پروتئین و اسیدهای چرب جدایه‌های Streptomyces عامل جرب سیب زمینی در ایران. مجله علوم کشاورزی ایران, 34(4)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_17549.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256633
dc.description.abstractتعداد 88 جدایه Streptomyces از غده‌های سیب زمینی جمع آوری شده از استانهای همدان، خراسان، اصفهان و چهارمحال بختیاری در سال 1379 جداسازی گردید. از بین استرینهای جدا شده 46 استرین آن به عنوان نماینده انتخاب و به همراه استرینهای استاندارد S. scabies ،S. acidiscabies وS. stelliscabies از نظر الگوی پروتئین و اسید چرب مورد آنالیز قرار گرفتند. نتایج نشان داد که الگوی الکتروفورز پروتئین گروهی از استرینها با استرینهای استاندارد S. scabies یکسان بود. در حالیکه گروهی دیگر شباهت بالایی با S. acidiscabies داشتند. پروتئین این دو گروه شباهت کمتری با استرین استاندارد S.stelliscabies نشان دادند. آنالیز اسیدهای چرب با کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) و گاز کروماتوگرافی (GC) به ترتیب وجود سه لکه و 12 تا 18 اسید چرب که در بین آنها دو اسید چرب عمده که از ویژگیهای استرینهای مورد بررسی بود را محرز ساخت. در کروماتوگرافی لایه نازک وجود لکه‌های چربی مشابه استرینهای استاندارد بود. با توجه به تنوع نسبتاً زیادی که در بین استرینهای مورد بررسی وجود داشت، احتمالاً گونه یا زیر گونه‌های جدیدی در بین آنها وجود دارد.fa_IR
dc.format.extent439
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.subjectاسید چربfa_IR
dc.subjectالکتروفورزfa_IR
dc.subjectجرب سیب زمینیfa_IR
dc.titleالگوی پروتئین و اسیدهای چرب جدایه‌های Streptomyces عامل جرب سیب زمینی در ایرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume34
dc.citation.issue4


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد