نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکوهی, حسن جهاندیدهfa_IR
dc.contributor.authorضیابری, سیدحسین میر نظامیfa_IR
dc.contributor.authorنژاد, رحیم هنرfa_IR
dc.contributor.authorعزیزی, محمد حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:11:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:11:36Z
dc.date.available1399-07-09T04:11:36Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:11:36Z
dc.date.issued1998-04-21en_US
dc.date.issued1377-02-01fa_IR
dc.identifier.citationکوهی, حسن جهاندیده, ضیابری, سیدحسین میر نظامی, نژاد, رحیم هنر, عزیزی, محمد حسین. (1377). بررسی کاهش ضایعات درمراحل تبدیل شلتوک به برنج سفید. مجله علوم کشاورزی ایران, 4(0)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_16404.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256483
dc.description.abstractبیش از 90 درصد برنج که دومین غذای اصلی اکثریت مردم جهان می باشد در آسیا تولید وبه صورت برنج سفید مصرف می شود. افزایش جمعیت در این قاره ضرورت تولید هر چه بیشتر محصولات کشاورزی ا زجمله برنج را در صدر برنامه ها و فعالیتها دولتها و متخصصین قرارداده است. محصول زراعت برنج شلتوک است. که برای تبدیل آن به برنج سفید فاکتورهای دمای خشکانیدن‘ میزان رطوبت نهایی ‘ میزان پولیش در دستگاه سفیدکن ونوع شلتوک بسیار مهم هستند اگر هنگام فرآوری موارد فوق لحاظ شوند. درصد برنج شکسته وخرده برنج به حداقل و در نتیجه میزان برنج سالم به حداکثر می رسد. واز کاهش ضایعات شلتوک درهنگام تبدیل جلوگیری به عمل می آید. حدود 90 درصد برنج تولیدی در استان گیلان از واریته های پر محصول سپیدرود ‘ خزر و بینام می باشد. عملیات تبدیل بر روی ارقام فوق به عمل آمد ونتایج زیرکسب گردید.:- تفاوت معنی داری درافزایش درصد برنج بهنگام خشک کردن درحرارت های 25‘35 و45 درجه سانتی گراد دیده شد. –تفاوت معنی داری درمیزان درصد برنج سالم در رطوبت های مختلف 11‘12 و 13 درصد هنگام تبدیل دیده شد. – تفاوت معنی داری درمیزان درصد برنج سالم درزمان متفاوت سفید رود بیشترین درصد برنج سالم را دردمای خشکانیدن 25 درجه سانتیگراد و رطوبت 11 درصد ومدت پولیش 15 ثانیه نشان داد. واریته ها ی خزر وبینام بیشترین درصد برنج سالم وکمترین ضایعات را دردمای خشکانیدن 35 درجه ‌سانتیگراد و رطوبت 12 درصد مدت پولیش 15 ثانیه را نشان داده اند.fa_IR
dc.format.extent524
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.subjectبرنجfa_IR
dc.subjectشلتوکfa_IR
dc.subjectضایعات و پولیشfa_IR
dc.titleبررسی کاهش ضایعات درمراحل تبدیل شلتوک به برنج سفیدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume4
dc.citation.issue0


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد