نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorلار, مصباح باباfa_IR
dc.contributor.authorبانه, عبدالحامد دولتیfa_IR
dc.contributor.authorعسگری, محمدعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:11:30Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:11:30Z
dc.date.available1399-07-09T04:11:30Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:11:30Z
dc.date.issued1998-05-22en_US
dc.date.issued1377-03-01fa_IR
dc.identifier.citationلار, مصباح بابا, بانه, عبدالحامد دولتی, عسگری, محمدعلی. (1377). بررسی تغییرات صفات کمی وکیفی دو رقم انگور فخری شاهرودی و کشمکش بیدانه در طول دوره نگهداری در سردخانه. مجله علوم کشاورزی ایران, 4(0)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_16287.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256449
dc.description.abstractاین تحقیق درسالهای 76-74 در آزمایشگاهها و سردخانه گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران انجام گرفت. این بررسی در قالب طرح فاکتوریل بر پایه کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. تغییرات صفات کمی و کیفی دو رقم انگور کشمشی بیدانه و فخری شاهرودی در طول دوره نگهداری در سردخانه مورد مطالع قرار گرفت. خوشه های انگور در سردخانه در دمای 1±0 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 3±87 درصد به مدت 135 روز نگهداری شدند و در این مدت هر 45 روز یکبار صفات کمی وکیفی اندازه گیری و بررسی شدند. نتایج نشان داد که با افزایش طول مدت نگهداری انگورها درسردخانه‘ به تدریج از وضعیت ظاهری وبازار پسندی آنهاکاسته می شود. و میزان آلودگیهای قارچی‘ مواد جامدمحلول‘ ازدست دادن حبه‘ ریزش حبه ها‘ تغییر رنگ چوب خوشه ها‘ چروکیدگی و قهوه ای شدن حبه ها افزایش یافت و میزان آلودگیهای قارچی‘ مواد جامد محلول‘ ازدست دادن حبه‘ ریزش حبه ها‘ تغییر رنگ چوب خوشه ها‘ چروکیدگی و قهوه ای شدن حبه ها افزایش یافت ومیزان اسیدیته قابل تیتراسیون و سفتی جبه ها کاهش یافت . در شرایط مورد مطالعه تمام صفات مورد ارزیابی درهر دو رقم متفاوت بودند ومی توان گفت که رقم شاهرودی بهتر از رقم کشمشی بیدانه کیفیت خود را در طول نگهداری درسردخانه حفظ می کند و برای نگهداری دراز مدت مناسبتر می باشد.fa_IR
dc.format.extent1226
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.subjectاسیدیته قابل اندازه گیریfa_IR
dc.subjectانگورfa_IR
dc.subjectانگورکشمشی بیدانهfa_IR
dc.subjectشاهرودیfa_IR
dc.subjectقهوه ای شدن و چروکیدگیfa_IR
dc.subjectمواد جامد قابل محلولfa_IR
dc.subjectنگهداری درسردخانهfa_IR
dc.titleبررسی تغییرات صفات کمی وکیفی دو رقم انگور فخری شاهرودی و کشمکش بیدانه در طول دوره نگهداری در سردخانهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume4
dc.citation.issue0


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد