نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسلیمانی, مجیدfa_IR
dc.contributor.authorشاهدی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorتقاضا, محمد هادی خوشfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:10:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:10:01Z
dc.date.available1399-07-09T04:10:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:10:01Z
dc.date.issued2002-03-21en_US
dc.date.issued1381-01-01fa_IR
dc.identifier.citationسلیمانی, مجید, شاهدی, محمد, تقاضا, محمد هادی خوش. (1381). رابطه راندمان برنج سفید سالم(HRY ) با درصد ترک و مقاومت خمشی شلتوک برنج در طی فرآیند خشک کردن. مجله علوم کشاورزی ایران, 33(1)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_10953.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/255897
dc.description.abstractپس از تولید و فرآوری محصول برنج یکی از مسائل مهم تعیین راندمان برنج سفید سالم (HRY ) است.این راندمان برابر است با:نسبت وزنی دانه های سالم برنج سفید بدست آمده به شلتوک تبدیل شده.روش آزمایشگاهی متداول برای تعیین HRY نیاز به دستگاههای مخصوص و دقیق وقت گیر و هزینه بر است.هدف از این مطالعه بررسی امکان استفاده از درصد ترک و مقاومت خمشی شلتوک برنج جهت تعیین راندمان برنج سفید سالم بود.برای تهیه نمونه های شلتوک با مقاومت خمشی و درصد ترک متفاوت از تیمارهای خشک کردن استفاده شد.نتایج نشان داد با افزایش درص شلتوک ترک خورده مقاومت خمشی برنج کاهش یافت که در نهایت منجر به کاهش HRY گردید.همچنین همبستگی منفی بالایی (0/98 = R ) میان راندمان برنج سفید سالم با درصد شلتوک ترک خورده و نیز همبستگی مثبت یا متوسط مقاومت خمشی شلتوک (0/98 =R ) وجود داشت.معادلات رگرسیون راندمان برنج سفید سالم با توجه به درصد ترک و مقاومت خمشی شلتوک محاسبه گردید.برآورد راندمان با اندازه گیری درصد شلتوک ترک خورده به علت سادگی هزینه کمتر و دقت مناسب ترجیح داده شد.fa_IR
dc.format.extent269
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.subjectترکfa_IR
dc.subjectراندمان برنج سفید سالمfa_IR
dc.subjectشلتوک برنجfa_IR
dc.subjectمقاومت خمشی ترکfa_IR
dc.titleرابطه راندمان برنج سفید سالم(HRY ) با درصد ترک و مقاومت خمشی شلتوک برنج در طی فرآیند خشک کردنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume33
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد