مرور دوره 38, شماره 3 بر اساس موضوع "آنزیم"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2007-11-22)در آزمایشی استفاده از سطوح مختلف رنگدانه در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی با و بدون آنزیم (گریندازیم جی پی 15000) بر رنگ زرده تخممرغ و عملکرد مرغان تخمگذار مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با روش ...



