مرور 1-37, شماره 2 بر اساس موضوع "دما"

  • اثر تغییرات دما و افزایش غلظت CO2 بر تسهیم ماده خشک به ریشه ژنوتیپ های کنجد (Sesamum indicum L.) 

    زواره, محسن؛ مشهدی, حمید رحیمیان؛ هوگنبوم, گریت؛ افشاری, رضا توکل؛ محلاتی, مهدی نصیری؛ زاده, فرزاد شریف (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-03-21)
    با توجه به افزایش میانگین جهانی دمای سطح زمین و افزایش غلظت دی اکسید کربن (CO2) جو طی سالیان گذشته، و نظر به اهمیت روز افزون گیاهان روغنی با کیفیت، از جمله کنجد، آزمایشی با سه رژیم دمایی (21/33، 5/33/5/35 و C° 26/38 دمای ...