مرور دوره 36, شماره 4 بر اساس موضوع "تجزیه و تحلیل ژنتیکی"

  • تجزیه و تحلیل ژنتیکی عطر و طعم برنج به کمک نشانگر رپید و روش کلاسیک 

    امیرتوسلی؛ نعمت‌زاده, قربانعلی؛ رودبارکلاری, فرشاد (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2005-06-22)
    برنج یکی از مهمترین گیاهان زراعی بوده و دارای نقش تعیین‌کننده‌ای در اقتصاد کشور می‌باشد. عطر و طعم یکی از صفات مهمی است که نقش اساسی در بازارپسندی و قیمت برنج داراست. در تحقیق حاضر سعی گردید تا کارآیی نشانگر مولکولی (OPAG-08) ...