مرور دوره 36, شماره 4 بر اساس موضوع "تجزیه و تحلیل ژنتیکی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تجزیه و تحلیل ژنتیکی عطر و طعم برنج به کمک نشانگر رپید و روش کلاسیک
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2005-06-22)برنج یکی از مهمترین گیاهان زراعی بوده و دارای نقش تعیینکنندهای در اقتصاد کشور میباشد. عطر و طعم یکی از صفات مهمی است که نقش اساسی در بازارپسندی و قیمت برنج داراست. در تحقیق حاضر سعی گردید تا کارآیی نشانگر مولکولی (OPAG-08) ...



